Depremin Şiddeti Haberleri

Depremin Şiddeti Haberleri

Son dakika 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

SALLANDIK! Kocaeli'de hissedildi Kocaeli'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Bursa Gemlik, büyüklüğü 5,1 olarak açıklandı.  

Bolu ve çevresi beşik gibi sallanıyor!

Bolu'da 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 1 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı. AFAD ise depremin şiddetini 4.7 olarak açıkladı.

Son dakika Deprem. Bolu Düzce'de deprem oldu.Kocaeli'de sallandı!

Son dakika deprem haberi. Bolu'da korkutan deprem! Bu gece saat : 00.16'da Deprem meydana geldi. Depremin şiddeti ilk verilere göre 4.9 şiddetinde açıklandı. Depremin merkez üssü Bolu merkezi.

Manisa'da 5.1 şiddetinde ikinci deprem!

Merkez üssü Selendi olan ilk depremin ardından Şehzadeler ilçesinde de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 5.0 olarak duyurdu.

Kocaeli'de Yaşanan deprem tedirgin etti.

Sabah saatlerinde yaşanan deprem tedirgin etti.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, ilimizde hafif şiddetli deprem yaşandığını duyurdu Ulusal Deprem İzleme Merkezi ilimizde deprem olduğunu duyurdu. Alınan bilgilere göre; Sabah saat 07:29’da merkez üssü Dilovası Çerkeşli olan bir deprem meydana geldi. 4.1 kilometre derinlikte meydana gelen depremin şiddeti 1.8 olarak ölçüldü. Meydana depremin şiddeti az olduğu için hissedilmediği bilgisi verilirken deprem gerçeğini unutmamamız gerektiğini hatırlattı.