Duş Haberleri

Duş Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

CHP Kaytazdere Şehit Mehmetçikleri Anma Programı

CHP Kaytazdere Belde Teşkilatı, Pençe Kilit Bölgesi'nde 9 askerimizin şehit düşmesi üzerine anma programı düzenledi.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Kocaeli geneli için dondurucu soğuklar geliyor!

Dondurucu soğuklar geliyor! Kocaeli için kar uyarısı Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarı geldi. Sıcaklıklar bir anda 10-11 derece birden düşecek., Kocaeli, Ankara, Bolu, Bursa için kar alarmı verildi.

Şaka değil! Maçlar hakem gelmediği için ertelendi!

Kocaeli U-16 Ligi'nde mücadele eden Karamürsel İdmanyurdu – Asarköy ile 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Çamçukur – Mertspor arasındaki karşılaşmalarda çok enteresan bir olay yaşandı. Karşılaşmalara 3 yerine 2'şer hakemin gelmesi nedeni ile mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi.

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

İsmail Yıldırım'a gider ayak soğuk duş!

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış

Kocaeli'nin en küçük bütçesi Karamürsel'in

İlçe bütçeleri meclislerinden geçen ve Büyükşehir meclisine gelen bütçeler arasında en büyük bütçe Gebze Belediyesi’ne ait. Gebze Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 2 milyar 750 milyon lira. Gebze’den sonra 2 milyar 24 milyon ile İzmit Belediyesi en büyük bütçeye sahip ikinci belediye oldu. En düşük bütçe ise 200 milyon ile Karamürsel Belediyesi’nin.

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Yarın kış geliyor hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Yarın kış geliyor 10 derece birden düşecek Ülke genelinde sıcak başlayan hava yerini yağışa bırakıyor. Yarından itibaren 6-8 derece arası düşecek sıcaklıkla yurdun birçok kesiminde sağanaklar bekleniyor.  

İsmail Yıldırım’ın Cumhuriyet ile derdi mi var?

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şube Başkanı Bilgutay Bağdat, yaptığı açıklamada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı eleştirdi.

İki yaşındaki bebek 5.kattan düşüp hayatını kaybetti

Karamürsel ilçesinde bir apartmanın beşinci kat penceresinden düşen 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kalbine yenik düştü

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kalbine yenik düştü. Dün hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde anma töreni gerçekleşti  

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Dengesini kaybedip balkondan araç üzerine düştü

M.E. (77) isimli kişi , Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kumyalı Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşarken, balkonda dengesini kaybetti ve park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Bilgütay Bağdat ADD Başkanı seçildi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı görevini 12 yıldır büyük bir özveri ve başarılar ile sürdüren Münteha Purut yapılan seçim ile Karamürsel'in sevilen simalarından Bilgütay Bağdatlı'nın seçilmesi ile bayrağı devretti.

Küçük çocuk metrelerce yüksekten aşağı düştü

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Olay Ereğli Mahallesi Işıltı sokak No:30 adresinde meydana geldi.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Genç yaşında feci şekilde hayatını kaybetti

Yalova Altınova ilçesinde bulunan kayalıklardan manzara fotoğrafı çekmek isteyen 33 yaşındaki sağlık personeli Semiha Sözer, yaklaşık 15 metreden düşerek hayatını kaybetti