Fay Haberleri

Fay Haberleri

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

Memduh Birinci , emekli çiftçimizin yanındayız

"Emekli Çiftçimizin Yanındayız" Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

MTA diri fay haritası ile güncel durum paylaşıldı

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yayımlanan diri fay haritasıyla birlikte, diri fay hattı üzerinde yer alan ve deprem riski taşıyan İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Kaytazdere geneli için acil olarak hangi önlemler alınacak.

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

Mustafa Yay kalp krizi geçirdi!

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Yay vefat etti.

Sait Mete Hayvan Bakım Tedavi merkezini ziyaret etti

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana birçok hayvanın hayatını kurtaran ve sıcak bir yuva sahibi olmasına neden olan Karamürsel Hayvan Bakım

Canan Karatay'dan kış reçetesi

Kış sebze ve meyveleri havaların soğumasıyla pazar tezgahlarına indi. Sebze ve meyvelerin besleyici özelliklerinden faydalanmak için mevsiminde tüketmek gerekiyor.

Deprem uzmanından korkutan uyarı: 6.9 büyüklüğünde bir deprem gelebilir

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İstanbul'da yıllardır kırılması beklenen Kuzey Anadolu Fayı'nın bir parçasının kırıldığını belirterek, uyarılarda bulundu.

Korkunun ecele faydası olmaz

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Yeşilova seçim irtibat bürosunu açtı. Açılışta konuşan Hürriyet: “Fotoğrafımızdan korkanlara inat seçimi kazanacağız” dedi.

İmar Barışı'nda ek süre, tüm ayrıntılar...

İlk başladığı günden bu yana, 9 milyon 500 bin vatandaşın başvurarak faydalandığı İmar Barışı için süre uzatıldı.

Sigara içenler mutlaka bol bol tüketmeli !

Havuç içerisindeki 'beta karoten' sayesinde kanseri önlüyor. Üstelik sigara kullanan ve düzenli havuç yiyen kişiler sigara kullanıp havuç tüketmeyen kişilerden daha az kansere yakalanıyor.

Kocaeli ile ilgili tüm sayısal bilgiler bu sekmede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi web sitesinde yeni bir sayfayı vatandaşların hizmetine açtı. “Sayılarla Kocaeli” sekmesi vatandaşların merak ettiği tüm istatistik bilgileri içeriyor. Sekmeye tıkladığınızda, 11 ana başlıktan oluşan istatistiki bilgilere ulaşma imkanı buluyorsunuz.

Son dakika: Yalova depremiyle ilgili uzmanlardan ilk değerlendirme

Gölcük ve Karamürsel'de bulunan fay hatları kırıldı. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre ...

TEBRİKLER MUSTAFA YENİSANCAK

Tekbaşına Karamürsel'in adını duyurmak için mücadele eden, Mustafa Yenisancak büyük takdir topladı.

Türkiye'nin AFAD tarafından açıklanan Resmi Deprem Haritası

AFAD’ın geçici olarak kapatılan deprem haritaları uygulaması yeniden hizmete açıldı. Buna göre İstanbul’un Marmara Denizi kıyısındaki semtlerinde daha çok, kuzeyinde daha az deprem riski var.

Gölcük'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Korkutan kaza, Gölcük’te meydana gelen kazada 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Karamürsel'de kaza 1 yaralı

Karamürsel Betonyol mevkinde bir kamyonet ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Karamürsel'de 2 araç kafa kafaya çarpıştı 2 yaralı

Kocaeli Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Pert olan araçta 2 kişi yaralandı.

Köy yolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı 2 yaralı

Karamürsel'de öğlen saatlerinde meydana gelen kazada Yalakdere mahallesin'de seyir halinde olan iki araç kafa kafaya çarpıştı kazada araç sürücüleri yaralandı.

Nisan Yağmurları Hayat Veriyor

Nisan yağmurları sayesinde kış boyunca en alt seviyeye inen vücudun demir miktarı, en doğal yoldan geri kazanılabilir" dedi.

Karamürsel Merkez'de oylar kafa kafaya

Karamürsel merkez'de bulunan Amiral ilk okulun'da sandıkların sayımının yarısı tamamlandı. Sandıkların yarın'dan çıkan sonuçlara göre "EVET" ve "HAYIR" oyu baş başa gidiyor.

Risk Altındayız, Önemler Yetersiz!

Son günlerde Türkiye genelinde meydana gelen büyük ölçekli ve Kocaeli ilimiz sınırları içerisindeki Gebze, Derince, Dilovası, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde meydana gelen ufak çaplı depremler halkı tedirgin ediyor.

Genç itfaiyeci yaşam savaşını kaybetti

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta gece geç saatlerde meydana gelen intihar olayında bir kişi kendi üzerine benzin dökerek kendisini yakmıştı.

Refüjü aşıp başka bir araçla çarpıştı: 3 ölü, 2

Kocaeli geçişinde bir otomobil refüjden karşı şeride geçerek, İzmit yönünde giden araçla kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Türkiye'nin Yer Üstündeki En Büyük Fay Hatları

Deprem bölgesi olan Türkiye'nin yer üstündeki en büyük fay hattı video haberimiz...

DİKKAT ! Marmara İçin Deprem Uyarısı

Marmara Denizi’nde meydana gelen son depremlerin değişik, algılanması zor işaretler ortaya çıkarttığı...

Yaz Saati Uygulaması, Saatler Ne Zaman İleri Alınacak ?

Saatler ne zaman ileri alınacak? Yaz saati uygulaması ne zaman başlayacak? Türkiye gün ışığından daha fazla faydalanmak amacıyla birçok dünya ülkesiyle birlikte yaz saati uygulamasına geçecek.