Kesin Haberleri

Kesin Haberleri

Tanış siyaset tarihine adını altın harfler ile yazdırdı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Tanış, parti ayrımı yapmadan herkesin takdirini kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Elektrik Kesintisi Yine Mağduriyet Yarattı: Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

Doğan Çitil'in adaylığı resmen açıklandı

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı kesinleşti.

Ahmet Çalık'ın adaylığı kesinleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel adayını Ahmet Çalık olarak açıkladı. İşte Ahmet Çalık'ın ilk açıklaması;

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

İyi Parti 8 ilçenin belediye başkanını belirledi

İYİ Parti'nin Kocaeli'de 8 ilçenin belediye başkan adaylarının kesinleştiği açıklandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Karamürsel

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya  Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli’de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 22 Ekim 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Susuyorlar ama söyleyemiyorlar !

İlçemizdeki sokak ve yaban hayvanlarının sıcak yaz günlerini rahat geçirmesi için herkesin evinin önüne bir kap su koyması gerekli.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Karamürsel'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

Her yerde aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel ilçesinde, hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

Cinayetten aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Kasten adam öldürmek suçundan dolayı 12 yıl 6 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası alan hükümlü Karamürsel'de yapılan başarılı operasyonla yakalandı.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

Asuman Keskin hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen, ilçemizin iş insanı Çoskun Balık işletmelerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Coşkun Keskin beyefendinin eşi .

Yine bir kadın cinayeti!

Halıdere’de herkesin gözü önünde gencecik kadın kayım biraderi silahla vurarak öldürdü.

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karamürsel ve Gölcük elektrik kesintisi ile haftaya başlayacak

Karamürsel ve Gölcük genelinde bir çok mahalle yeni haftaya elektrik kesintisi ile başlayacak. İşte kesinti yaşanacak mahalleler.

Aranan hükümlü yapılan operasyon ile yakalandı

İşlemiş olduğu “ Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve bulundurma” suçundan kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan Ö.G(31), Karamürsel’de düzenlenen operasyon ile yakalandı.