Kum Haberleri

Kum Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme Geliyor

İş kanunlarında önemli değişikliklere hazırlanan hükümet, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyecek bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Tarihi Amiral Karamürsel İlkokulu Yıkıldı

1923 yılında 4 Temmuz Mahallesi, Beyti Karaca Sokak No:7 adresinde açılan Amiral Karamürsel İlkokulu, 31 Ocak 2024 tarihinde başlayan yıkım ile birlikte tarihini kaybetmiş oldu.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Hırsızlar Karamürsel'de cirit atıyor

Karamürsel'de hırsızlık olaylarının hızla artması ve hırsızların özellikle İznikyolu ve Sarıkum gibi bazı mahalleleri mesken edinmesi, mahalle sakinlerinin büyük endişe ve tepkisine neden olmaktadır.

Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaz üzereyken kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından 2 haftada, Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

Dengesini kaybedip balkondan araç üzerine düştü

M.E. (77) isimli kişi , Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kumyalı Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşarken, balkonda dengesini kaybetti ve park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Karamürsel Altınkemer Plajında bıçaklı kavga

Karamürsel Altınkemer Halk Plajında yine kavga çıktı, çıkan kavgada bir kişi bıçakla elinden yaralandı.

Karamürsel genelinde 37 kişi bogulmaktan kurtarıldı

Karamürsel genelinde 9 günlük bayram tatilinde 37 kişi ekipler tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Karamürsel Jandarma hız kesmiyor! Aranan şahıs yakalandı

Karamürsel’de aranan hükümlü yakalandı Karamürsel'de kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.  

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Karamürsel'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

Karamürsel yine mavi bayrak aldı; su A Kalite çıktı

Yeniden ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer plajında su kalitesi mükemmel çıktı. Bunun yanında Kocaeli’de Mavi Bayrak almaya hak kazanan yeni sahili Ereğli Kumyalı Plajı’nda deniz suyu kalitesi mükemmel derecede.

Her yerde aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel ilçesinde, hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Cinayetten aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Kasten adam öldürmek suçundan dolayı 12 yıl 6 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası alan hükümlü Karamürsel'de yapılan başarılı operasyonla yakalandı.

KARAMÜRSEL'DE GENÇ SADÂ KUR'ÂN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kuran'ı Kerim'i Güzel okuma yarışması Kocaeli 1. Bölge İl Finalinde Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bilal SALİM il İkincisi olmuştur.

İlçe merkezinde İcradan satılık müstakil yapı

Karamürsel'de mahkemeden satılık müstakil yapı Karamürsel İsmailağa Mahallesi'nde bulunan müstakil yapı mahkemeden satılıyor  

BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile gündeme gelen Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Proje okulu yoğun istek ve talep üzerine  bu sene de 90  öğrenci alacaktır.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Hükümet Konağı toz duman içinde yıkılıyor

Deprem testini geçemeyen hükümet konağı yıkıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde deprem dayanıklılık testini geçemeyen hükümet konağının yıkımına başlandı. 6 katlı binada bulunan birimler, ilçedeki boş binalara taşındı.

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.