Önlem Alma Haberleri

Önlem Alma Haberleri

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Seddar Yavuz'dan Kocaeli geneli için önemli açıklama

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan son dakika önemli açıklama. Kocaeli genelinde yaşayan tüm halkımız önlem alması için bir paylaşım yaptı.

Kocaeli genelinde hızla çoğalıyor!

Kocaeli genelinde üst, üste gelen şikayetler sonrası yetkililer konuyu ele alarak bir dizi önlem almaya başladılar.

Kalp Krizi, Belirtileri, Önlemleri

Kalp krizi belirtilerini takip ederek önceden önlem almanız mümkün.

Gripten Korunma Yolları

Türkiye genelinde kış aylarına girdiğimiz şu günlerde Karamürsel'e de soğuklar gelmiş bulunmakta, gribe yakalanma riski de artmaya başladı. Soğuk havalar grip olmayı destekleyici en önemli etkenlerden. Tabi grip olmanın nedenleri arasında sadece soğuk hava etkeni yok. Bunun yanında hapşıran ve öksürenlere karşı da kendimizi korumalı, küçük bir yakınlaşmada (El, yüz temasları) hastalığı kapmamaya özen göstermeliyiz. İşte burada bilmeniz gereken Grip olmamak için korunmanın yolları oluyor. Gribe karşı nasıl önlem alacağınızı tam olarak öğrenirseniz, hastalığa yakalanma riskiniz önlem almayan kişilere nazaran daha düşük olacaktır.

Ölüm yolu gine iş başında sabah sabah 10 kişinin canı yandı

Bugün sabah erken saatlerden öğleye kadar aynı yerde Amiral caddesi D-130 karayolu jandarma önü ile dört yol ışıklar arasında ilk olarak 3 araç ardından 4 araç ve son olarakta saat 11:30'da 3 aracın karıştığı maddi hasarlı kaza meydana geldi. VATANDAŞ İSYAN ETTİ Kazalarda araçları hasar alan vatandaşlar bu yolun haline isyan ettiler.Kimse bu yola önlem almayacakmı,birilerinin ölmesimi gerekiyor diyerek sitem ettiler.Çevredeki vatandaşlar her gün kaza oluyor fakat kimse bir önlem almıyor dediler.