Üretimi Haberleri

Üretimi Haberleri

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Sigara fabrikası kurmuşlar!

Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından yapılan baskında adeta bir üretim tesisi kurarak sigara üretimi yapan kişilere baskın düzenlendi.

Katı, üretimin destekçisi olacağız

Deva Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı ve İlçe Yöneticisi aynı zamanda Ziraat Odası Yöneticisi Cevat Sarı, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci'yi ziyaret etti.

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği çalışmalarına devam ediyor

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği’nin (KARÇEV)'in köylerde üretimin yeniden canlandırılmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

Hyundai fabrikası virüs yüzünden boşaltılıyor

Kocaeli’deki dev fabrika üretimi durduruyor!

Karamürselli gençlerden büyük başarı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım öncülüğünde bir araya gelen genç girişimciler, UV-C ışınlarından yararlanarak virüsü yok eden cihazı tasarladı ve üretimine geçtiler.

Presin altında feci şekilde can verdi

Olay gece saatlerinde Kartepe ilçesinde bulunan otomobil yedek parça üretimi yapan fabrikada meydana geldi.

Sarma tütünle ilgili flaş karar!

TPDK yönetmelik yayımlayarak kıyılmış tütün için yaprak kağıt üretimine izin verdi. Satışı da tütünden bağımsız yapılabilecek. Düzenlemeye göre bu kağıtların üzerinde de sigarada olduğu gibi “sağlığa zararlıdır” gibi uyarılar bulunacak.

Toyota 2 Bin Personel Alacak Takipte Olun !

Toyota Türkiyenin CEO’su Kato, yıl sonunda başlanacak olan Toyota C-HR modelinin üretimi için 2 bin kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Koygun Tarafından Karamürsel Sepetinin Tarihi Anlatıldı

Karamürsel’de ilçeye özgü sepet üretimi yapan Mehmet Ali Koygun, öğrencilere Karamürsel sepetinin tarihini anlattı.

Kivi Reçeli Altınova'da Üretiliyor

Türkiye’ye yeni bir lezzet kazandırmak isteyen Altınova Belediyesi, patentini aldığı kivi reçeli üretimine devam ediyor.

Karamürsel Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetime Başladı

Karamürsel Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan kurban bayramı sebebiyle ilçede unlu mamul üretimi yapan işletmelere ve şeker, çikolata satışı yapan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri işletmelerin imalathanelerini büyük bir titizlikle inceledi. İlçede faaliyet gösteren işletmeler, üretimde kullanılan malzemelerin saklanma koşullarına, imalatı yapan personelin temizlik kurallarına uyup uymadığına, ürünlerin son kullanma tarihlerine kadar birçok konuda denetime tabi tutuldu.

1500 İşçi Alınacak

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında; Orman Genel Müdürlüğü ile İŞKUR Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Türkiye genelinde ormanlarda fidan üretimi, fidan dikim ve bakımı, ormanların rehabilitasyonu, erozyon kontrolü, ormanlarımızın geliştirilmesi ve genişletilmesi işlerinde istihdam edilmek üzere, 2015 yılı içerisinde 6 ay süreli 118 bin geçici işçi alınacak.