15 Gün Haberleri

15 Gün Haberleri

Karamürsel Jandarma hız kesmiyor! Aranan şahıs yakalandı

Karamürsel’de aranan hükümlü yakalandı Karamürsel'de kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.  

Tarihi geçmiş ürünlere dikkat !

Son kullanma tarihi geçmiş ürün satıyorlar BİM’den alınan Danone meyveli yoğurdun son kullanma tarihinin üzerinden 15 gün geçtiği görüldü.  Kentimizdeki bazı zincir marketlerde satılan ürünlerin son kullanım tarihi geçmiş oluyor.

31 ilde giriş-çıkışlar 15 gün daha uzatıldı

İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş çıkış kısıtlamasının 15 gün daha uzatıldığını duyurdu.

Osman Gazi köprüsünde Skandal !

Köprüde sürücüleri cezalı duruma düşürecek teklif. Duyarlı vatandaşın videoya çekmesiyle gündeme geldi.

İşyerinde düşüp bayılmıştı! Yaşam mücadelesini kaybetti!

Çalıştığı mermer atölyesinde baygın halde bulunan işçi, kaldırıldığı hastanede 15 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Gölcük'te şarbon paniği!

Gölcük'e bağlı Hasaneyn Köyü'nde şarbon paniği yaşandı, köye 15 gün hayvan giriş çıkışı yasaklandı Kaynak: Gölcük'te şarbon paniği!

Gölcüklü 13 yaşındaki Melek Dinç kayıp! Lütfen Paylaşın

Gölcük'te ikamet eden 13 yaşındaki Melek Dinç'ten 15 gündür haber alınamıyor.

İntihar etmek için çatıya çıktı

15 gün önce eşiyle görüşemediği için kavaklıda çatıya çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan 31 yaşındaki C.A. yeniden çatıya çıktı.

Sahipsiz Karamürsel

Karamürsel'de okullar yarın açılıyor. Fakat ilçede 15 gündür okul yolunda bulunan bir alt geçit hala zifir karanlık.

Terörle mücadele etmek için sizde elinizi taşın altına koyun

Kocaeli'de sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanık, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı

Kimliği belirsiz kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu

Gebze İSU Arıtma Tesisleri'nin bulunduğu sahilde 20-25 yaşlarında bir erkek cesedi karaya vurdu. Bulunan kimliği belirsiz cesetin yaklaşık olarak 10-15 gün önce karaya vurduğu tahmin ediliyor.

Kocaeli Emniyet Müdürü Dün Gölcükte Yaşananları Anlattı

Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında şu bilgilere yer verildi: “- 13.11.2015 günü saat 16.45 sıralarında ilimiz Gölcük ilçesinde Halkbank Şubesine gelen siyah çarşaflı, üzerinde bomba düzeneği bulunan bir şahsın soygun ve rehin alma olayı gerçekleştirdiği Haber Merkezine bildirilmesi üzerine;

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

DİYANET'TEN NAMAZ SAATLERİ İÇİN UYARI 15 GÜN DİKKAT EDİN

Saatlerin geri alınmasının bir hafta ertelenmesi sonrasında Diyanet, takvimlerdeki namaz vakitlerine 1'er saat eklenmesi uyarısı yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı, daha önceki açıklamalara göre yarın sabaha karşı sona ermesi beklenen ileri saat uygulamasına 2 hafta daha devam edileceğini, bu nedenle basılı takvimlerdeki vakit namazı saatlerinin 15 gün süreyle hatalı olacağı uyarısını yaptı.

Karamürsel'de Aşık Veysel Şatıroğlu'nu Anma Programı Düzenlendi

İlçemiz Nazmi Oğuz Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı büyük halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu nu anma programı 20.03.2015 Günü Akşamı Karamürsel Kültür Merkezinde yapılan müthiş bir gösteri ile Karamürsel halkına sunuldu.

Facebook Sapığının ifadesi kan dondurdu !

14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı lise öğrencisi 14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.