2024 Yerel Seçimleri Haberleri

2024 Yerel Seçimleri Haberleri

Başkan Ahmet Çalık Ameliyat Oldu, Sağlık Durumu İyi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, dün akşam yaşadığı talihsiz bir sakatlık sonrası ameliyata alındı. 2024 yerel seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanı olarak seçilen Çalık, arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken aşil tendonunun kopması nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ameliyat Oluyor

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, dün akşam yaşadığı talihsiz bir sakatlık sonrası ameliyata alındı. 2024 yerel seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanı olarak seçilen Çalık, dün akşam arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken aşil tendonu koptu.

Şok Gelişme: Karamürsel Teşkilatının İstifası Alındı!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye kaybettiği ilçelerden biri olan Karamürsel’de ilçe yönetiminin istifası alındı.

Ahmet Çalık, yeni bir devir başlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 47 yıl sonra kazandıkları başarının kendilerine gurur verdiğini belirtti. Çalık, "Bu birinci aşama. Şimdi ikinci aşamadayız: O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak" dedi.

AK Partili başkan adayı, Kocaeli Vali Yardımcısı oldu

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Regaip Ahmet Özyiğit, maalesef seçilmeyi başaramadı.

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Karamürsel Belediyesi'nde göreve başladı. Karamürsel Belediyesi, 47 yıl aradan sonra CHP'li bir başkan tarafından yönetilmeye başlandı.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Altınova CHP Yasemin Fazlaca'yı tekrar aday gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi toplantısında 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Altınova belediye başkan adayını açıkladı.

Demirci, yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Altınova İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olan Samet Demirci, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Karamürsel AK Partide bir sürpriz aday daha

Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanlığı görevini üç yıl yapmış ve ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan Adem Özgüneş 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bende AK Parti'den aday, adayıyım dedi.