Ak Parti Il Başkanı Haberleri

Ak Parti Il Başkanı Haberleri

AK Partili Başkan Seçim Sonuçlarını Yorumladı

AK Partili Başkan Seçim Sonuçlarını Yorumladı: "Ufak Bir Trafik Kazasıydı, Önemi Yok"

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Başkanlar acil kodu ile toplandı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının 5 gün öne çekilmesi sonrası ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi Kaynak: Açılış bayramı için olağanüstü toplantı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın Darıca Karslılar Derneği'ne yapmış olduğu ziyaret esnasında SKM Başkanlığı'ndan gelen telefonla mitingin aynı saat ve aynı yer de olmak üzere 18 Ekim Pazar Günü'ne ertelendiği bilgisi geldi..

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

İşte AK Parti'nin Karamürsel için seçim beyannamesi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program ile 7 Haziran genel seçimleri için Kocaeli'ye yapılacak yatırımlar açıklandı. 4 yıl, 8 yıl ve daha uzun yıllara yayılan projeleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı. Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, milletvekili adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.