Akibet Haberleri

Akibet Haberleri

Karamürsel'deki orta hasarlı bina ve iş yerlerinin tam listesi

17 Ağustos 1999 tarihinde bölgemizde meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, Karamürsel'de orta hasar alan daire ve ticari alanların akıbeti ne oldu?

Tunceli’de düşen helikopterdeki personelin isim listesi

Tunceli’de 12 personeli taşıyan ve radardan kaybolan helikopterde bulunanların isimleri belli oldu

Karamürsel Aşıklar Tepesi İhaleye Çıkıyor

Karamürsel gündeminde uzun zamandır konuşulan ve akıbeti merak konusu olan Aşıklar Tepesi ve Mesire alanı ihalesinin ne zaman yapılacağı bugün açıkladı.

Kapatılan Gazetelerin Akibeti

Kocaeli'de faaliyet gösteren Bizim Kocaeli, Manşet Kocaeli ve Demokrat Gebze gazetelerinin kapatılmasından sonra akıllarda gazetelere ne olacak sorusu geldi. işte haberimiz...

'Korku Evleri' ne olacak! Yıkılacaksa Yıkılsın, Yapılacaksa Yapılsın?

'Korku Evleri' ne olacak! Yıkılacaksa Yıkılsın, Yapılacaksa Yapılsın? Karamürsel’de 'Korku evleri' olarak nitelendirilen binaların akibeti ne olacak, yıkılacaksa yıkılsın, yapılacaksa yapılsın, Karamürsel’in görüntüsünü bozuyor. Karamürsel D-130 karayolu kenarında inşaatına 1979 yılında başlanan ve kooperatif üyelerinin anlaşmazlığa düşmesi sonucu yarım kalan, yörede 'Korku evleri' olarak nitelendirilen binalar yıkılacaksa yıkılsın yapılacaksa yapılsın. Karayoluyla Bursa ve İzmir yönüne gidenlerin Karamürsel İlçesi çıkışında dikkatini çeken, İzmit Körfezi ile arasında sadece duble yol bulunan deniz manzaralı harabeye dönmüş binaları yıllardan bu yana terk edildi.