Akraba Haberleri

Akraba Haberleri

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

Avukat mesaj atıp tehdit etmez, akrabanızı arayamaz

Son günlerde bir çok kişiye aynı mesaj ve arama geliyor. Hatta hızını alamayan şarlatanlar evinize çilingir ile geleceklerini, yakınlarınızı arayıp sizin borcunuz olduğunu söyleyeceklerini arayarak binlerce insanı tehdit ediyorlar.

Teslim olmamak için üzerine tiner döküp kendini yaktı!

Karamürsel'de insanları dolandırdıktan sonra 9 yıl ceza alan ve ortadan kaybolan Ö.K (50) gözaltına alınmamak için üzerine tiner dökerek kendini ateşe verdi.

Efe Tur'un sahibi Halit Bıçak vefat etti

Efe Tur firmasının sahibi Halit Bıçak (60) dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Karaosmanoğlu’nun da akrabası olan Halit Bıçak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Korkunç olay akraba kavgası kanlı bitti iki kardeş öldü

Darıca ilçesinde, 2 kardeş tartıştıkları akrabaları tarafından evlerinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Kocaeli Belediyesi Açıkladı Ücretsiz Ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı arifesi ile birlikte 4 boyunca (24, 25, 26, 27 Haziran tarihlerinde) ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Bayram'da Ulaşım 3 Gün ücretsiz

Vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla birlikte Ramazan Bayramı boyunca 3 gün(5, 6, 7 Temmuz tarihlerinde) ücretsiz

45 Gündür Kayıptı, Karamürsel'de Bulundu

45 Gündür kayıp olan genç kız dün, Karamürsel'de akrabaları sayesinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Karamürsel Belediyesi çalışanı Cevdet Aytin Vefat etti

Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Kızderbent Mahallesinden İshak AYTİN'in oğlu, Muzaffer, Cavit, Selahattin AYTİN'in kardeşleri Cevdet AYTİN Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek Gölcük Necatiçelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cevdet Aytin vefat etmiştir. Cenazesi bugün 23.11.2014 öğle namazına müteakip Kızderbent Mahallesinden defnedilerek Kızderbent Mezarlığına defnedilmiştir.Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cevdet Aytin Karamürsel Belediye Başkanı ve birçok arkadaşı ve akrabası tarafından defnedildi.

Oğlu tarafından öldürülen Karamürselli yorgancı cinayetinde savcı müebbet istedi

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışmadan ötürü öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşma 5 dakikadan az bir sürede görülürken görülen duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Uğur Tunç ile avukatı Güzin Aşkın Alparslan ve sanık yakınları katıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında annesiyle kalan Uğur Tunç, babası ile annesini ve kendisini bırakıp bir başka kadınla evlenmesi nedeniyle yeniden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki pompalı tüfeği alan Uğur Tunç, babası Zafer Tunç’a 6 el ateş etti. Bel ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Tunç, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Uğur Tunç, gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili davanın görülmesine dün Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET DEDİ Bu gün Görülen duruşmada savcı mütalaa verdi. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada tutuklu sanık Uğur Tunç’un hakkında yakın akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet almasına ve müşteki İlknur Tunç’u kasten yaralamasından 1 ay ve 1 yıl hapis cezası almasını silah taşıması nedeniyle de bu cezanın yarı oranında arttırılmasını istedi. Savcının mütalaasının ardından sanık avukatı daha önceki duruşmada yaptığı olay yeri keşif talebini yineleyerek savcının mütalaası ve esasa ilişkin beyanda bulunmak üzere ek süre talep etti. MAHKEME 17 KASIM’A ERTELEDİ Görülen duruşma 5 dakika bile sürmedi. Duruşmada mahkeme heyeti sanık avukatı Güzin Aşkın Alparslan’ın olay yeri keşif talebini reddetti. Sanık avukatının savcı mütalaası ve esasa ilişkin ek süre talebini onaylayan mahkeme heyeti duruşmayı 17 Kasım tarihine erteledi. Dava sonrası Uğur Tunç’un götürülmesini gören ve savcının verdiği mütalaayı öğrenen Uğur Tunç’un annesi sessizce akan gözyaşılarını gizleyemedi.

ABDULKADİR EKİN YAŞAM MÜCALESİNİ KAYBETTİ

Değerli Kardeşimiz Abdulkadir Ekin geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada geçirdiği elim trafik kazası sonucu Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Karamürsel'in sevilen simalarından Abdulkadir Ekin yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Umutla bekleyen arkadaşları ve akrabaları bu acı haberin ardından adeta yıkıldı.Evli ve bir çocuk babası olan Ekin Bugün (10.102015 C.Tesi) öğle namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Safiye Köyünde'ki aile kabristanlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun.

ALİ KARACAN YEĞENİM HALA YOĞUN BAKIMDA DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karan'ın eğeni olan Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu.Üç gündür yoğun bakımda olan Ekin ile yakından ilgilenen Karacan yaptığı açıklamada ailesi,akrabaları ve yakınları ile umutla bekliyoruz.Bütün imkanlar kullanılarak keren her şey yapılmıştır.Dualarımız bir an önce iyileşerek aramıza dönmesi yönündedir.Bütün herkesten dua bekliyoruz dedi. BİNLERCE MAİL VE ONLARCA TELEFON Abdulkadir Ekin için gazetemize bir çok mail ve telefon aldık.Durumu ile alakalı bilgi isteyen bir çok takipçimiz mutlu haberlerini bekliyor.Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve dualar kabul olur biran önce tekrar aramıza döner.

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Eşi, dostu görmeye tam tamına 4,6 milyar lira harcandı

Türkiye halkının tatildeki ilk tercihini akraba ziyaretleri oluşturuyor. Seyahatlerin yaklaşık yüzde 60'ı yakınlara yapılırken, bu ziyaretler için geçen yılın 3. çeyreğinde 4 milyar 647 milyon lira harcama yapıldı. En fazla seyahate, 10 milyon 555 bin ile 25-44 yaş grubu çıktı.