Arandı Haberleri

Arandı Haberleri

Her yerde aranıyordu, Karamürsel'de yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 2 yıl hapis cezası ile arandığı

Karamürsel'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

Karamürsel genelinde 25 polisin katılımıyla okul önlerinde ve çevrelerinde asayiş uygulaması yapıldı.

KARAMÜRSEL EMNİYETİNDEN NEFES KESEN OPERASYON

Karamürsel’deki PTT şubesinden sahte kimlikle 20 bin lira kredi çekmek isteyen kişiler suçüstü yakalandı. Tekirdağ ve İstanbul Emniyetince aranan Tayfun D. (38) ve Aziz S. (58) adlı şahısların Karamürsel’e geleceğini ihbarını alan Karamürsel Asayiş Şube ekipleri şahısları ve araçlarını takibe alarak, şahıslar ilk olarak Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde kayıtlarını Karamürsel’e aldırarak adres değişikliği yaptıktan sonra sahte kimlikle Karamürsel PTT şubesine giderek 20 bin lira kredi çektikten sonra Karamürsel Emniyet ekiplerince her iki şahısta PTT önünde çektikleri 20 bin lirayla yakalanarak Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne götürülen, şahısların üzerlerinde yapılan aramada 7 adet sahte ehliyet ve nüfus cüzdanı çıktı. Tekirdağ ve İstanbul Polisi tarafından arandığı belirtilen şahıslardan Tayfun D.’nin 20 kez bu suçlardan kayıtlı olduğu belirtilirken her iki şahıs da Tekirdağ Asayiş Ekiplerine teslim edilerek Tekirdağ’ına götürüldü. Çekilen 20 bin lira teslim edildi.

Beton yolda Lüx Araç Hurdaya Döndü

İlçemiz Yalova istikameti D-130 Karayolu beton yol kahveler mevkiinde görgü tanıklarının iddialarına göre aşırı süratli olan araç birden direksiyon hâkimiyetini kaybederek D-130 Karayolunu ikiye ayıran beton refüje ve ardından kaldırıma çarparak durabildi. Lüx araç hurdaya dönerken görgü tanıklarının iddialarına göre içerisinde hiç kimsenin olmadığı fark edildi. Olayın ardından İzmit’ten Yalova’ya gitmek isteyen sürücüler yaklaşık yarım saat kaza yapıp hurdaya dönen aracın çekilmesini beklediler.Karamürsel emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yolu trafiğe açmak için hummalı bir çalışma gösterirken olay yerinde aracı kullanan yada araçta ola bilecek kişiler etrafta vatandaşların yardımı ile arandı.Olayla ilgili soruşturma başlatılarak.Aracın plakasından araç sahibine ulaşmaya çalışılıyor.

Karamürsel de Hırsızlar Trafodaki Bakır Telleri Çaldılar.

Karamürsel Ereğli Mahallesin de Sünni Baba Türbesine Çıkarken Su Deposu nun Yanında Bulunan Elektrik Trafosu Ve Trafo nun İçerisindeki Bakır Kabloları Çalan Hırsız veya Hırsızlar Mobese Kameralarına Takıldılar Eşgalleri Belirlenen Hırsız ların Polis Tarafından Arandığı Ögrenildi.