Baro Haberleri

Baro Haberleri

Karamürsel Barbaros adeta tarih yazıyor!

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazdı. Yok böyle fark! NBA rekoruna yaklaştılar. Tam 70 sayı. Yanlış duymadınız.

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel genelinde bir çok kişiyi zehirlemişlerdi

Karamürsel genelinde büyük bir uyuşturucu pazarını yönettikleri iddia edilen iki kız kardeşin duruşmasında karar çıktı.

AVUKATIN VURULMA ANI KAMERALARA BÖYLE TAKILDI

Avukatın vurulma anı kameralara böyle takıldı. Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı.   Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

Karamürsel’de büyük uyuşturucu operasyonu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü tarafından uzun bir süredir takipte olan sözde uyuşturucu baronu Serhat B. yine yakalandı.

Karamürsel Barbarosspor iki yeni branş daha açtı

Karamürsel Barbaros spor, genellikle futbol ağırlıklı faaliyetler gösteriyordu. Gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmayan yönetim

Avukat Gülhanım Kara yüreklere dokundu

Karamürsel “ÇALIKLAR TEKSTİL” sahibi Ahmet ve Emin Çalık’ın kardeşi olan Kocaeli’nin tanınmış avukatlarından Gülhanım Kara bu gün yaptığı basın açıklamasında.

Eşinin gözleri önünde intihar etti! Yürek yakan feryat!

İzmit Serdar Mahallesi’nde Murat Bodur isimli şahıs, İSU binasının hemen karşısında bulunan Barbaros Apartmanı’nın 7. katından eşinin gözleri önünde atlayarak canına kıydı. Bordur'un borçları olduğu öğrenildi

Baroya 4 cevval avukat daha katıldı

Kocaeli Barosu’nda stajlarını başarıyla tamamlayan 4 avukat, düzenlenen törenle Başkan Candemir’den ruhsatlarını aldı

Avukat İlter Yılmaz hayatını kaybetti

Kocaeli Barosu eski Başkanı, Yılmaz Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat İlter Yılmaz(70), hayatını kaybettiği bildirildi.

Ulaşlı'da okulda korkunç olay 1 öğrenci yaşamını kaybetti!

Gölcük ilçesinde, lise öğrencisi Barbaros Zülfigaroğlu (14) okulun üçüncü katındaki sınıfın penceresinden bahçeye düşerek yaşamını yitirdi.

Karamürsel'de aranan şahıs, Körfez'de uyuşturucu ile yakalandı!

Karamürsel'de yakalanması olan şahıs, Körfez'de yunus polisleri tarafından çok miktarda uyuşturucu ile yakalandı.

Sahte para baronuna lüks rezidansta özel harekâtlı baskın

Karamürsel'de bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Ö.F.C. ve 16 adamı geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, yaşadığı lüks rezidans dairesinde yakalandı.

Karaürsel Barbaros Denizcilik Kulübü 4. Kariyer Günleri sona erdi

Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik Kulübü'nün 8-9-10 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu 4. Kariyer Günleri, bu yıl da öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Karamürsel'in başkanları Antalyada

Kocael Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu olarak tüm Kocaeli'deki spor kulüp başkanlarıyla Antalya'daki çalıştayda Karamürsel'de katılım sağladığını bildiren Selman Açık

Alacağını alamayınca, patrona kızdı tekstil atölyesini yaktı

Kardeşinin alacağını alamayınca, patrona kızdı tekstil atölyesini yaktı. Kocaeli Karamürsel, Ereğli mahallesi Barbaros Hayrettin Bulvarı üzeri No:151 adresinde bulunan

Kocasakal, Rejim değişikliği yapılmak isteniyor

İstanbul Barosu Eski Başkanı Ümit Kocasakal, Karamürsel'e gelerek “Başkanlık ve Referandum tuzağındaki Türkiye” konulu konferansa katıldı.

Öğretmen eşi açığa alınan müdür okulda intihar etti

Kayseri’deki merkez Kocasinan Barbaros Anaokulu Müdürü 42 yaşındaki Ali Derebaşı, yeni eğitim sezonunun ilk gününde okulda intihar etti.

Uyuşturucu Baranu Yakalandı

Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda "suç işlemek için örgüt kurmak" suçundan yatan mahkum Arif Ötleş byakalandı

Uyuşturucu Baronunun inanılmaz firarı

Seka Devlet Hastanesinde muayeneye giden mahkum kaçırıldı. 1 asker yaralı.

Uyuşturucu Baronundan Akıl almaz kaçış

Ankara’da yapılan operasyonda yakalanan suç örgütü lideri Arif Ö., tedavi için getirildiği hastaneden adamlarının yardımıyla firar etti.

Yıldırım, Kariyer Günlerine Katıldı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral İ.Özdem Koçer ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine konuk oldu.

Kocaeli'de Öğretmenin Kız Öğrencilerine Tacizi !

Başiskele Karşıyaka’da bulunan Barbaros İlkokulu’nda korkunç bir olay yaşandı. Okula 2. dönem gelen sınıf öğretmeni T. Ö., kız öğrencileri taciz etti

Karamürsel için Ankaradan beklenen haber nihayet geldi.

İlçemiz için büyük önem taşıyan haber sonunda geldi.Kocaeli Üniversitesi Yıldız Bilge Barbaros Denizcilik Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürülmesi, böylece İlçemiz’de Denizcilik Fakültesi’nin kurulması adına ilk adım atıldı .

Turgay Akgün, K.İ.Y. ile anlaştı

Turgay Akgün, K.İ.Y. ile anlaştı Kocaeli'nde birçok amatör kulüplerde mücadele veren Karamürselli Turgay Akgün bu sezon eski kulüplerinden Karamürsel İdman Yurdu ile anlaştı. Çamçukur, Pektim, Kocaeli Büyükşehir Belediye, Harb-İş, Kaytazdere, Karamürsel İdman Yurdu ve Barbaros spor kulüplerinde mücadele veren 33 yaşındaki forvet oynayan Turgay Akgün eski oynadığı kulüplerden Karamürsel İdman Yurdu ile anlaştı.

BUGÜN BİRLİK ZAMANI TAKIMINA SAHİP ÇIK KARAMÜRSEL

Karamürsel'in futbolda gurur kaynağı Karamürsel Spor bu gün 20/09/2015 Saat:17:00 Karamürsel İlçe Stadı Karamürselspor - Tavşanlıspor maçında bütün Karamürsel kol kola stada .