Başvuru Formu Haberleri

Başvuru Formu Haberleri

Orhan Kıvanç bende varım dedi

AKP’de Orhan Kıvanç, Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AKP Karamürsel İlçe Binasına kalabalık grupla katılan Orhan Kıvanç, başvuru formunu ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan’a teslim etti.

Tüm aileye ücretsiz Maske Başvuru Formu (Adrese Teslim)

EPtt-AVM internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, online ortamda vatandaşa ücretsiz olarak maske dağıtımı yapılacağı bildirildi.

"NİYAZİ BAYAR" MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İlçemiz'de AK Parti denilince ilk akla gelen isimlerden olan ve Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın kurucularından olan geçtiğimiz dönem teşkilat başkanlığıda yapmış olan Niyazi Bayar, 1 Kasım seçimleri için AKP’den milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Parti binasına gelerek başvuru formunu teslim eden Bayar’a destek için Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da hazır bulundu.

KARAMÜRSELLİ GAZİ COŞKUN AKP'DEN ADAY

Karamürselden Mavi Marmaraya Katılarak burada gazi olan Yahya Coşkun da AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Başvuru formunu il başkanı yardımcısı Abdullah Eryarsoy'a teslim eden Coşkun, “Zalimlere one munite demek için vekil adayı oldum” dedi.