Binlerce Kişi Haberleri

Binlerce Kişi Haberleri

Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

Karamürsel'de Balık Festivali Coşkusu: Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

4 Temmuz şenlikleri muhteşem geçti

4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel Kordon’da sahne alan ünlü sanatçı Lara, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Karamürsel'de Maç Coşkusu: Yüzlerce Kişi Tek Yürek Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile oynadığı maçı Karamürsel'de binlerce kişi dev ekranda izledi. Taraftarlar, milli takımın golleriyle büyük sevinç yaşadı.

Karamürsel'de deniz suyu tahlilleri mükemmel çıktı

Karamürsel ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce kişinin tercih ettiği Altınkemer Plajı'nda yapılan analizlere göre, suyun durumu mükemmel olup, denize girilmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Karamürsel'de İşçiler Sendika Değiştirdi!

Hizmet-İş Sendikası'nın Kocaeli Şube Başkanı Muarrem Subaşı'nın Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık için tehditkâr sözleri sonrası Karamürsel'de binlerce kişi osyal medya üzerinden Hizmet-İş Sendikası'nın Kocaeli Şube Başkanı Muarrem Subaşı için ağır ithamlarda bulundu.

Dolandırıcılar yine iş başında!

Dolandırıcılardan SMS yağıyor! Binlerce kişiye aynı anda gönderildi işte o mesaj “adınıza alıcı ödemeli kargo gönderi kabul edilmiştir”  Dolandırıcıların yeni yöntemi dedirten mesajlara sakın ha kanmayın!

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Karamürsel'de kupon ihale

Karamürsel'de özellikle yazın başlaması ile binlerce kişinin geldiği plaj bölgesinde bulunan iki iş yeri ihaleye çıkarılacak. İhaleye gerek ilçe, gerekse il genelinden büyük katılım olması bekleniyor. İşte ihalenin detayları...

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Haluk Levent, Karamürsel'de binlerce kişiyi coşturdu

Karamürsel’de, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde gerçekleştirilen Haluk Levent, sevilen şarkıları ile vatandaşları coşturdu.

Doğa katliamı durdurulsun diye herkes seferber oldu

Karamürsel'in Kızderbent Mahallesi'nde yaşanan doğa katliamına dur demek için binlerce kişi canla başla mücadele ederken

Ahmet Çalık, binlerce destekçisi ile bismillah dedi

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, tanıtım organizasyonunda salonu tıka basa dolduran binlerce kişi ile seçimde ne kadar ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

2019'da kamu bir çok alanda işçi alacak

2019'da kamudan yeni iş müjdeleri. İstihdam ve yatırıma öncelik veren hükümet, işsizliği tek haneye indirmek için kamuda doktordan öğretmene, eczacıdan bekçiye kadar binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak..

29 EKİM CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE BİNLER KATILDI

Binlerce kişi Karamürsel sahilde Cumhuriyet için birleşti.

İşte Kocaeli'de ihraç edilen öğretmenlerin listesi

701 sayılı OHAL KHK'sı Resmi Gazete'de yayımladı. Çok sayıda kamu kurumundan binlerce kişi ihraç edildi. Kaynak: İşte Kocaeli'de ihraç edilen öğretmenlerin listesi

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı Karamürsel'de Özel Bonibon Kreş ve Anaokulun'da öğrenim gören öğrenciler istiklal marşını öyle bir okudular ki

Dikey Geçiş Sınav Sonuçları Açıklandı

1 milyonu aşkın öğrencinin girdiği 2017 DGS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Üniversite eğitimini iki yıllıktan dört yıllığa tamamlama hayaliyle binlerce kişi DGS sınav sonuçları

Tüm Kapılar Açıldı Harem-i Şerifte İnsan Seli

Mescid-i Aksa'da kapılar açıldı! On binlerce kişi Harem-i Şerif'e girmeye başladı.

Müjdeli Haber Geldi: 90 Bin Memur Alımı Yapılacak

İstihdam seferberliğinin sürdüğü bugünlerde devlet de memur ve işçi alımlarına hız verdi. Jandarmadan öğretmene ve sözleşmeli işçiye kadar on binlerce kişi alınacak. Bazı alanlar için KPSS dahi gerekmiyor...

Zorunlu BES'ten çıkma ve BES iptali

Zorunlu BES içerisine dahil olan yüz binlerce kişi, cayma hakkını kullanarak sistem üzerinden nasıl çıkış yapılabileceğini öğrenmek istiyor.

Bakanlık Açıkladı Binlerce Kişi İçin İş İmkanı

Bakanlık açıkladı, binlerce kişi işe alınacak, işte başvuru bilgileri....

Binlerce mahkum tahliye oluyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ iki yeni kararname ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, yeni düzenleme ile 38 bin kişinin tahliye olacağını ifade et

Müjde, Kamuya 10 bin 144 personel alınacak

Çalışma Bakanlığı kamuya alınacak 10 bin 144 personel için başvuru tarihlerini açıkladı

Tüpraş binlerce personel alacak

Tüpraş Kocaeli, Kırıkkale, Aliağa ve Batman’da rafinerilerinde binlerce kişi çalışıyor.

Şehit Bayram Özdere Törenle Toprağa Verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polis memuru Gölcüklü Bayram Özdere, memleketinde binlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.