Broşür Haberleri

Broşür Haberleri

Vatandaşın korkusunu fırsata çevirdi: Fiyatı 2 TL'den 120 TL'ye fırladı

Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal medyadan ve e-ticaret sitelerinden "koronasavar, virüsü emiyor, korona için orijinal" gibi sloganlarla satılıyor.

Genç tıpçılar meme kanseri için sokakta

1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak biliniyor. Bu ayda vatandaşlar meme kanseri konusunda bilinçlendiriliyor, erken teşhisin önemi her defasında vurgulanıyor. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı hedefleyen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği üyesi öğrenciler de Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda bilgilendirici bir stant kurdu. Meme kanseri hakkında broşürler hazırlayan gençler, maket üzerinde meme muayenesini anlattı. Kadın, erkek tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bugün de Beşiktaş Meydanı'nda devam edecek etkinlikte öğrencilerin hedefi 800 kişiyi bilgilendirmek.

CHP'nin seçim çalışmalarında sloganları belirlendi

CHP’nin 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde ‘Derman belediyeciliği’ ve ‘Martın sonu bahar’ sloganlarını kullanacağı açıklandı.

Karamürsel Saadet Parti kadınları arı gibi çalışıyor

Karamürsel Saadet Parti kadınları arı gibi çalışıyor Karamürsel Saadet Parti kadınları gece gündüz durmaksızın arı gibi çalışıyor. Karamürsel Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak önderliğinde yönetim kurulu üyeleri ve kadınlarıyla durmaksızın çalışıyor. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı şu günlerde Karamürsel Saadet Partili kadınlar Karamürsel’in her sokak ve mahallerindeki evlerin kapılarını tek, tek çalarak ellerindeki broşürleri dağıtarak, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlatarak, Saadet Partisi; şehirde, köyde biriken enerjinin, canlılığın, hayat arzusunun ve yaşama sevincinin temsilcisidir. Saadet Partisi, milletin aklı, özlemi, konuşan dili ve yükselen sesidir. Biz Saadet Partisiyiz ve Türkiye’nin Teminatıyız. 7 Haziran’da yapılacak seçim için Saadet Partisine oy istiyoruz diyorlar.

KARAMÜRSEL'DE 1098 KİŞİ KATILDI

1098 KİŞİ KATILDI Eğitimler Karamürsel’de yer alan ortaokullar ve kış Kuran kurslarında öğrenim gören bin 98 kişiye verildi. Yeterli ve dengeli beslenme eğitimi 31 seansta uygulandı. Seminerlerde; obezite, yaşam kalitesi, güvenli gıda tüketimi ve beslenme gibi pek çok konuya değinildi. Eğitimler sırasında katılımcılara konu ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtıldı.

Polis, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı

Polis, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis, pazar girişinde son günlerde artan çeşitli dolandırıcılıklara karşı vatandaşları uyarmak için broşür dağıttı.