Çalacak Haberleri

Çalacak Haberleri

Kocaeli genelinde sirenler çalacak, sakın endişelenmeyin!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.yıldönümü münasebetiyle

Kocaeli'nde ilk okul zili Karamürsel’den çalacak!

2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kocaeli’de ilk zil, Karamürsel Yalakdere İlk ve Orta Okulu’nda çalacak.

Kocaeli'de bu tarihlerde sirenler çalacak

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, merkezi ezan sistemine adapte edilen siren sistemini test edecek.

DİKKAT ! PAZARTESİ KOCAELİ GENELİNDE SİRENLER ÇALACAK

Kocaeli’de siren sisteminin denenmesi için pazartesi günü saat 10:00’dan itibaren deneme amacıyla sirenler çaldırılacak.

Hırsızlar Çaldıkları Arabayı Karamürsel'e Bıraktılar

Dün akşam saatlerinde Yalova kemer köprüde evinin önünde duran 77 DH 095 Plakalı Yüksel B. İsimli şahsın Kartal marka otomobili çalan hırsız veya hırsızlar çaldıkları araçla Karamürsel'e gelerek burada kayacık mahallesi Rauf Denktaş bulvarı üzerinde bulunan ulu caminin arka tarafına bırakıldığı. Araçtan şüphelenen vatandaşların Karamürsel emniyetini arayarak şikayet etmesi üzerine araç bırakıldığı yerden Karamürsel emniyeti olay yeri inceleme ekiplerinin parmak izi almasından sonra. Araç sahibi Yüksel B. isimli şahsa teslim edildi. Aracının elektrik aksamının tamamen söküldüğünü ve aracın çalışmadığını söyleyen Bayraktar çalacak başka araba bulamadılar mı zaten zor ayakta duruyordu arabam. Bu kadarı da olmaz diyerek sitem etti.

Dev Derbi Bugün !

Bu derbi ile 380. kez karyı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray'da geride kalmış 379 maçın 143'ünü Fenerbahçe, 122'sini Galatasaray geri kalan 114 maçta ise iki takım yenişemediler. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'daki mücadelede FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak