Derbi Haberleri

Derbi Haberleri

Karamürsel Takımları Sezona Güçlü Giriş Yaptı

Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Basketbol Ligi, önceki akşam oynanan maçlarla başladı. Bu yıl, merhum Mehmet Yalaz anısına düzenlenen ligde 13 takım, iki grupta mücadele ediyor.

Karamürselspor Derbi Heyecanıyla Sahada

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-25 sezonu, bu Pazar günü başlıyor ve Kocaeli’yi temsil eden 5 takım için büyük heyecan başlıyor. Sezonun açılış haftasında derbi maçlarla perde açılacak ve en dikkat çekici karşılaşmalardan biri, Karamürselspor ile Gölcükspor arasında oynanacak derbi olacak.

Kupa heyecanına Ulaşım Park ile ulaşın

Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark, kent derbisine özel otobüs seferleri düzenledi

Orhan Demirer, Aziz Yıldırım'ın misafiri oldu

Karamürsel Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Orhan Demirer geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi öncesi Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın misafiri oldu.

Fenerbahçe Galatasaray kupa maçı izle şifresiz : Ziraat Türkiye Kupası

FB-GS kupa maçı şifresiz izle, Ziraat Türkiye Kupası büyük derbiye sahne olacak, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı saat kaçta başlayacak?

Galatasaray Fenerbahçe Maçını Canlı Şifresiz İzle

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19:30'da. Güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz Lig TV'den nasıl izlenir?

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Üstün Güvenlik Önlemleri

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün saat 19.30'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için olağanüstü güvenlik tedbirleri aldı. Tedbirler kapsamında Arena yakınındaki bazı ana yollar maçtan saatler önce trafiğe kapatılacak.

Dev Derbi Bugün !

Bu derbi ile 380. kez karyı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray'da geride kalmış 379 maçın 143'ünü Fenerbahçe, 122'sini Galatasaray geri kalan 114 maçta ise iki takım yenişemediler. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'daki mücadelede FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak