Doğa Katliamı Haberleri

Doğa Katliamı Haberleri

Orman ve Doğa katliamına engel olunulamıyor!

Karamürsel'de, kayın ormanları ve göçmen kuşların göç yolları katledilerek yapılan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projeleriyle ilgili raporlar ve mahkeme kararları yok sayılmış, doğa severlerin itirazlarına rağmen projeler onaylanmıştır. Çalışmaların Uygun Yerlerde Yapılması Gerekliliği Kocaeli ve Bursa bölgelerinde yapılacak RES projelerinin doğru yerlere ve olumlu Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporlarına uygun olarak yapılması gereklidir. Doğa ve hayvanlara zarar vermeden çalışmaların gerçekleştirilmesi önemlidir.

İsmail Yıldırım kaçak RES leri ne zaman yıkacak ?

RES projesi ikinci kez iptal edildi! Karamürsel’de yapımı devam eden, RES projesi ikinci kez iptal edildi. Kararda, projenin kuşları, orman ekosistemi tehdit ettiği ve mevcut imar planlarına aykırı olduğu belirtildi. Gelen raporlar sonrası gözler Karamürsel Belediyesi İsmail Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın gelen kararla projenin kuşları, orman ekosistemi tehdit ettiği ve mevcut imar planlarına aykırı olduğu belirtilmesine rağmen doğa katliamına müdahale etmesi bekleniyor.

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Karamürsel merkezde yapılan ağaç katliamı büyük tepki aldı!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın'ın memleketi için aylardır gece gündüz demeden, Karamürsel'in çehresini güzelleştirmek için onca çaba sarf ederken, yaşanan doğa katliamı yürekleri acıttı.

Karamürsel'de yapılması planlanan RES projesinin iyi yönleri anlatıldı!

Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projesinin sadece iyi yanlarının anlatıldığı toplantıda RES Projesi’nin doğaya ve hayvanlara karşı verebileceği zararlardan hiç söz edilmediği dikkat çekti.

İSMAİL YILDIRIM’A AĞIR SÖZLER

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım ilçede yaşanacak doğa katliamları için sessiz kalıp başka yerlere sahip çıkınca ağır sözler söylendi.

İSMAİL YILDIRIM TAŞ OCAĞI İNŞAATINA KIYAK MI YAPIYOR?

Karamürsel’de yaşanacak muhtemel doğa katliamına neden olacak olan Kızderben mahallesi “TAŞ OCAĞI” inşaatı için Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım kıyak mı yapıyor?

Doğa katliamı durdurulsun diye herkes seferber oldu

Karamürsel'in Kızderbent Mahallesi'nde yaşanan doğa katliamına dur demek için binlerce kişi canla başla mücadele ederken

İsmail Yıldırım doğa katliamına neden ses çıkarmıyor?

Karamürsel'de yapılması planlanan taş ocağı nedeni ile yaşanacak çevre katliamına Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın sessiz kalması büyük tepkiler almaya devam ediyor.