Doktoru Haberleri

Doktoru Haberleri

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Yeni Başhekimi belli oldu

Karamürsel'de uzun yıllardır görev yapan ve gerek efendi kişiliği gerekse doktorluğu ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzm. Dr. Adnan Canveren başhekim oldu!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman doktor daha atandı. Görevlerine başlayan doktorlar hasta kabulüne başladılar.

Kocaeli Üniversitesi Pandemi doktoru tutuklandı

Pandemi döneminde yoğun mesai harcayan Kocaeli Üniversitesinde görevli halk sağlığı uzmanı Dr. Erkan Tufan, tanık beyanındaki ‘öğrencilik yıllarında evlerde kaldı’ gerekçesiyle tutuklandı.

Artık çocuklar Karamürsel'de doğacak

Karamürsel halkının yıllar yılıdır en büyük mağduriyetlerinden biri olan "KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM" doktoru nihayet atandı.

Karamürsel Devlete yeni çocuk doktoru

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. İbrahim Türk Karamürsel Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

KARAMÜRSEL DEVLETE GÖZ HASTALIKLARI UZMANI ATANDI

Karamürsel'e yeni göz doktoru atandı. Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sercan Çelebi Karamürsel Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

Başhekimin çağrısını dinleyen vatandaş kapıdan döndü

Karamürsel Devlet Hastanesin'de vatandaşlar gene mağdur olduklarını iddia ettiler. Geçtiğimiz günlerde Karamürsel Devlet Hastanesi ile

Karamürsel'li genç doktor görev başında hayatını kaybetti

Karamürsel'li genç doktorun ani ölümü sevenlerini perişan etti.Özel Akademi Hastanesi Ortopedi doktoru Halil Ceylan bir hasta muayenesi sırasında yere yığıldı.  

Yeni Nöroloji Uzman Dr.Beste Yoldaş göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ ne atanan Nöroloji Uzmanı Dr. Beste Yoldaş Sezgin göreve başladı. 1979 yılında Kayseri’ de doğan Sezgin 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Adnan Canveren gönülleri fethetti

Karamürsel Devlet Hastanesi Uzman Çocuk Doktorlarından Adnan Canveren hocamız 2016 Yılı kasım ayında yaşadığı sağlık sorunu yüzünden küçük bir ameliyat geçirmiş ve

Dr. Çağatay Sarıkaya'nın ilk babalık heyecanı

Karamürsel Devlet Hastanesi, Acil servis doktoru, Çağatay Sarıkaya baba oldu.Karamürsel'in sevilen simalarından Çağatay ve Ulya Sarıkaya çiftinin ilk bebek heyecanı.

Devlet Hastanesi Vatandaşı Çıldırttı

Karamürsel Devlet Hastanesinden gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bir çok bölümde doktor olmaması ve özellikle Kadın Doğum doktorunun yıllardır olmaması yüzünden

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı isyan ettirdi

Gazetemize ulaşan bir çok vatandaş hastanede ne çocuk doktoru, ne enfeksiyon doktoru gibi şuanda en çok olması gereken bölümler neden hastanede yok?

FETÖ'cü doktorun WhatsApp'taki ihanet mesajı: Bu gece TBMM...

15 Temmuz darbe girişimi gecesi, aralarında hastane yöneticilerinin de bulunduğu “Gölbaşı Hasvak Özen Dr.” isimli whatsapp grubundaki yazışmalar ortaya çıktı.

Bu konferans kaçmaz

Karamürsel Kent konseyinin organize ettiği, Kalp damar uzmanı kardiyoloji Uzman Dr.Murat Fazlıoğlu çarsanba  günü Karamürsel kültür merkezinde seminer verecekt

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Bakan Işık müjdeyi verdi Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün yeni yapılan Kocaeli Devlet Hastanesinin inşaatında müjdeyi verdi.Karamürsel devlet hastanesinin'de büyütülmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz. Kocaeli'de sağlıkta şu anda çok hızlı bir yatırım sürecini yaşıyoruz. Tamamlandığında sanıyorum, Türkiye'nin en güçlü altyapısına sahip illerinden biri olacağız. Bu arada yoğun bir doktor ataması yapmaya çalışıyoruz. Ciddi miktarda doktorumuz geldi. Daha önce pratisyen hekimlerimiz gelmişti. Her atama döneminde Kocaeli'nin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu atamaların takibini yapıyoruz.

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN ATANDI

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarda Gölcük Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Dilovası Devlet Hastanesi’ne 3 pratisyen, Körfez Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine 5 pratisyen, Karamürsel Devlet Hastanesi 4 pratisyen, 1 Uzman hekim, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne 5 pratisyen, Gebze Fatih Hastanesine 10 pratisyen, Kocaeli Devlet hastanesine 8 pratisyen, 1 uzman hekim, SEKA Devlet Hastanesi’ne 10 pratisyen, Kandıra Devlet Hastanesine 5 pratisyen, 1 uzman hekim atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti gazetemize günlerdir adeta şikayet yağıyor. Karamürsel devlet hastanesinde ortopedi doktoru yok. Neden ? Doktor izine ayrılmış peki bu doktor izinli iken hastaneye gelecek yüzlerce insana kim bakacak ? İnsanlar mübarek ramazan ayında oruç tutmaya çalışırken kontrolleri için bile kilometrelerce uzaklıkta bulunan gölcük veya İzmit'te doktora gitmek zorunda kalıyorlar. Peki nasıl olur'da izine ayrılan bir doktorun ( hastanedeki tek ortopedi cinin ) izine ayrılması üzerine yerine biri konulmaz biz bir anlam veremedik. Bugün Karamürsel Devlet Hastanesine gittiğimizde yaşlı bir amcamız Allah aşkına bu memlekette hiçmi bir büyük adamın yakını hasta olmuyor yada kolunu incitmiyor. Bu memlekette işler siyasetle çözülüyorsa hani bizim siyasilerimiz ? Bu konunun çok acil bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Çok acil.

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Göz Doktoru Atandı

İlçemiz Devlet Hastanesine Yeni atanan Göz Hastalıkları Uzmanı,göreve başladı. 1976 doğumlu olan Op.Dr. Halil Vatansever Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu, 2006 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’n de uzmanlık eğitimini tamamladı. En son görev yeri Antalya Devlet Hastanesi olan Op.Dr. Halil VATANSEVER, evli ve 1 çocuk babası.