Döküman Haberleri

Döküman Haberleri

CHP'nin seçim çalışmalarında sloganları belirlendi

CHP’nin 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde ‘Derman belediyeciliği’ ve ‘Martın sonu bahar’ sloganlarını kullanacağı açıklandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi yemek alımı yapacak

Normal Yemek : 80.000 Öğün Diyet Yemek : 9.000 Öğün Normal Kahvaltı : 26.500 Öğün Diyet Kahvaltı : 4.500 Öğün Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde

Karamürsel'de terör örgütüne ait döküman bulundu

Karamürsel, Suludere, Başdeğirmen ve Oluklu Mahalleleri’nde boş araziye atılmış, siyah poşet içinde ele geçirilen kitaplar içinde kalem ve bazı kırtasiye malze

Karamürsel Belediyesinden Meclis Üyelerine 100 Gün Sonra Cevap

Karamürsel Belediyesine soru önergesi veren Meclis Üyelerine yaklaşık 100 gün sonra verilen cevaplar için biz yazacak bir şey bulamadık . Bu arada açıklama derken sadece usulen yapılan bir açıklama.Öyle ekte evraklar, dosyalar,BELGELER,DOKÜMANLAR vs. filan var zannetmeyin sakın.

Gazanfer Bilge Sevgi Evi İçin İhale Düzenlenecek

Gazanfer Bilge Sevgi Evi’ne 36 bakım personeli alınacak Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda iki yıl süreyle 30 lise ve dengi okul mezunu, 6 yüksek okul mezunu olmak üzere toplam 36 kişilik bakım personeli hizmet alımı için ihale açtı. İhale, 16 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’te Karamürsel’deki yuvada yapılacak. İhale dokümanı 150 TL karşılığında temin edilebilecek. İhalenin yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olduğu duyuruldu.