Elektrik Dağıtım Şirketi Haberleri

Elektrik Dağıtım Şirketi Haberleri

Sedaş isyan ettirdi!

Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti Elektrik Kesintisi Yine Mağduriyet Yarattı:

Sedaş Vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor

Karamürsel'de vatandaşlar SEDAŞ elektrik dağıtım şirketinden bıktı. Karamürsel'in en büyük cazibe merkezi olan ve özellikle hafta sonları birçok il ve ilçeden

Karamürsel'de yarın okullar tatil mi?

Karamürsel SEDAŞ, Elektrik dağıtım şirketi yaptığı yazılı açıklamada 02.01.2017 Günü Sabah saat:09.00 ile 17:00 Saatleri arasında elektrik hatlarında onarım yapılacak

DİKKAT ! Karamürsel'de 7 Saat Elektrik Kesintisi

SEDAŞ elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre ilçemiz'de 3/12/2016 tarihlerinde elektrik kesintileri uygulanacaktır.

DİKKAT ! Karamürsel'de Elektrik Kesintisi

SEDAŞ elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre ilçemiz merkez ve köylerinde 20-21-22 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintileri uygulanacaktır.

Bu haberi okumadan program yapmayın

Karamürsel'de elektrik dağıtım şirketi olan SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde planlı olarak elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Açıklamaya göre;Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Programlı çalışma saatleri yaklaşık olarak belirlenmiştir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi durumunda, sisteme kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınızı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketicilerimizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.