Gençler Haberleri

Gençler Haberleri

Gençler Arasında Çıkan Tartışma Kanlı Bitti

Karamürsel’de Kavga: Gençler Arasında Çıkan Tartışma Kanlı Bitti

KARBAFED'den Vali Yavuz'a Ziyaret

Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonu (KARBAFED), geçtiğimiz günlerde 3. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrası KARBAFED ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a yaptı.

Ahmet Çalık, tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tüm halkımızı Karamürsel Kordon'da gerçekleşecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamasına davet ediyor.

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

Başkan Adayı Ali Osman Aydın, Gençlerle Buluştu

Yeniden Refah Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ali Osman Aydın, Gençlerle Buluştu

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

İçi çocuklarla dolu otobüs alev aldı

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde içi sporcu gençlerle dolu otobüs hareket halinde alev almaya başladı.

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

BİRİNCİLER KARAMÜRSELDEN ÇIKTI

Karamürsel'im gençleri birinciliği kimseye bırakmadı.Kocaeli'de düzenlenen Küçük Kız-Küçük Erkek Masa tenisi turnuvasında Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu küçük kız takımı Kocaeli 1.si,  küçük erkek masa tenisi takımı Kocaeli 2.si oldu.

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştu

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştular. Birlikte iftar açan ilçenin gençleri dostluk ve kardeşlik mesajı verdiler.

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Karamürsel'li gençler memleketlerine böyle sahip çıkar

Kocaeli Büyükşehir belediyesi park ve bahçeler bünyesinde çalışan, Karamürsel'li gençeler mesai saatleri bitmesine rağmen işleri

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

Gençler yine ölmesin! Acil önlem alınması gerekiyor!

Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda ilçemizde özellikle küçük yaşta çocukların çok fazla tükettiği ve ölümlerin yaşandığı "Çakmak Gazı" uzun yıllar sonra yine gençlerde yaygınlaşmaya başladı.

Bölgenin en genç çiftçisi Yusuf Güvenaltın

Karamürselli ziraat mühendisi Yusuf  Güvenaltın dede toprağında yaptığı üretimle gençlere örnek oluyor.

Yıldırım, genç fotoğrafçıları ağırladı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım şahsi sosyal medya hesaplarında yaptığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren gençleri makamında ağırlayarak ödüllerini takdim etti 

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Karamürselli gençlerden büyük başarı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım öncülüğünde bir araya gelen genç girişimciler, UV-C ışınlarından yararlanarak virüsü yok eden cihazı tasarladı ve üretimine geçtiler.

Karamürsel'de bu pazar yine sokaklar ilçenin gençlerine kaldı

Karamürsel’de 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, 6 saatlik izinlerinde dışarıya çıkıp, bol,bol güneşli havanın tadını çıkarmaya başladı.

Gölcük'te balkonda oturan gençler öyle bir şey gördü ki!

Gölcük'te balkonda oturan gençler öyle bir şey gördü ki! Kırklareli ve Tekirdağ’da gökyüzünde görülen esrarengiz sıralı ışıklar vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Karamürsel’de gençlerin başkanı Cengiz Can, güven tazeledi

CHP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçiminde tek aday olan mevcut Başkan Cengiz Can güven tazeledi

Metamfetamin gençlerin başına bela oldu

Kocaeli’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karamürsel'de gençler muhteşem bir proje başlattı

Karamürsel'de gençler Oyuncak kampanyasına destek bekliyorlar

Genç tıpçılar meme kanseri için sokakta

1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak biliniyor. Bu ayda vatandaşlar meme kanseri konusunda bilinçlendiriliyor, erken teşhisin önemi her defasında vurgulanıyor. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı hedefleyen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği üyesi öğrenciler de Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda bilgilendirici bir stant kurdu. Meme kanseri hakkında broşürler hazırlayan gençler, maket üzerinde meme muayenesini anlattı. Kadın, erkek tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bugün de Beşiktaş Meydanı'nda devam edecek etkinlikte öğrencilerin hedefi 800 kişiyi bilgilendirmek.

Karamürsel'in gururu Eray Akbulup şampiyon oldu

Eskişehir’de gerçekleşen Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Finallerinde İzmit Lisesi öğrencisi, Karamürselli Eray Akbulut 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Karamürsel’de bir ilk kürek takımı kuruluyor!

Karamürsel’de amatör spor branş sayısını arttırmak, gençlere spor imkanı ve ilçeye, iç-dış turizme katkı sağlamak amaçlı kürek takımı kurulması için bir grup çalışmalara başladı.

SP’li gençler AKP’nin afişine bakın ne yaptı?

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala İzmit’te yaşanan afiş savaşlarının aksine Darıca’da geçtiğimiz gün güzel bir tablo ortaya çıktı

Karamürsel’in altın çocukları Konya’da büyük başarı kazandı

Karamürselli gençler Konya'da büyük bir başarıya imza atarak madalyalar ile memleketlerine döndüler.