Ges Haberleri

Ges Haberleri

Güneş Enerji Santrali Projesi Hayata Geçiyor

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan Yeşil Enerji Atağı: Güneş Enerji Santrali Projesi Hayata Geçiyor

Meclis Toplantısı İlkay Kaya Başkanlığında Gerçekleştirildi

2024 Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Karamürsel Belediyesi Başkan Vekili İlkay Kaya’nın başkanlığında toplandı. İlkay Kaya, toplantıya liderlik ederek gündemdeki konuları titizlikle ele aldı ve meclis üyeleriyle birlikte yerel yönetimin geleceğini ilgilendiren önemli kararlar üzerinde durdu.

Karamürselspor Derbi Heyecanıyla Sahada

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-25 sezonu, bu Pazar günü başlıyor ve Kocaeli’yi temsil eden 5 takım için büyük heyecan başlıyor. Sezonun açılış haftasında derbi maçlarla perde açılacak ve en dikkat çekici karşılaşmalardan biri, Karamürselspor ile Gölcükspor arasında oynanacak derbi olacak.

Kocaeli İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Yapıldı!

29 Eylül 2024, Kocaeli – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Kocaeli Valiliği de Marmara Bölgesi’nin doğusunda kuvvetli yağış beklendiğine dair bir uyarı yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Karamürselspor'dan Defansa Güçlü Takviye

Kocaeli'yi 2024/2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek Karamürselspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hem yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren hem de kadrosundaki eksiklikleri gidermeye yönelik adımlar atan Karamürselspor, savunma hattını güçlendirmek amacıyla deneyimli defans oyuncusu Doğukan Eriş'i kadrosuna kattı.

Karamürselspor 2024-2025 Sezonu BAL Fikstürü

Karamürselspor'un 2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakaları için fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Riva'daki yerleşkesinde yapıldı.

Deprem Şehitleri Karamürsel’de Dualarla Anıldı

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve tüm Marmara Bölgesi'ni derinden etkileyen depremin 25. yıl dönümünde, Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel'de de anlamlı bir anma programı düzenlendi.

Yine Motosiklet kazası 1 ağır 2 yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi, İznik Yolu Caddesi, Halil Bağdat Sokak üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında, plakası alınamayan bir motosiklet sürücüsü Alperen O. ve arkasında bulunan arkadaşı Alperen S., henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek yere düştüler.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuzdan başarı belgeleri

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan İlçe Güvenlik Birimlerine Başarı Belgesi

Karamürsel’de Triatlon Lig Yarışları Nefes Kesti

Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel’de düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları, heyecan dolu anlara sahne oldu.

Karamürsel'de Bir İlk: Bölgesel Triatlon Ligi Müsabakaları Başlıyor

Karamürsel, ilk kez Bölgesel Triatlon Ligi müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Türkiye Triatlon Federasyonu ve Karamürsel Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan 3. Bölge 2. Etap Yarışı, 9 Haziran 2024 tarihinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda start alacak.

Başkan Fazlaca, Can Dostlarımızın Yanındayız

Marmara Bölgesi’nin ilk ve tek Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Merkezi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, tesiste üretim kapasitelerinin arttığını belirterek, “Sokaktaki canlarımız için bir günde 70 kilo mama üretiyoruz.” dedi.

Korkunç cinayet sonrası rapor çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağabeyini uyurken boğazını ve cinsel organını keserek öldürdüğü iddia edilen sanığın akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi.

Karamürselspor Penaltılarla Bölgesel Amatör Lig'e Yükseldi

Süper Amatör Lig Play-Off baraj maçında Bağdatspor ile Karamürselspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanarak penaltılara taşındı.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Altınova tersaneler bölgesinde yine iş kazası yine ölüm

Ziya Yamaç, Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vinç operatörü olarak çalışıyordu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kule vincini kontrol etmek için vince çıktı ancak vincin devrilmesi sonucu kabinde sıkıştı.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Fazlaca, tersane işçilerinin sömürülmesine izin vermeyecek

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca Tersanecilerle Buluştu: Hizmet Sözü Verdi

Hatsan Tersanesinde Patlama Meydana Geldi

Altınova bölgesinde faaliyet gösteren Hatsan Tersanesi'nde bugün meydana gelen bir patlama, endişe ve panik yarattı. İlk raporlara göre, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Altınova tersaneler bölgesinde binlerce işçi ayaklandı!

Altınova Tersaneler Bölgesinde İşçi Eylemi: Ücret Artışı Talebi ve İşten Çıkarmalar

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

CHP Kaytazdere Şehit Mehmetçikleri Anma Programı

CHP Kaytazdere Belde Teşkilatı, Pençe Kilit Bölgesi'nde 9 askerimizin şehit düşmesi üzerine anma programı düzenledi.

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Tersaneler bölgesinde bir işçi feci şekilde yaralandı

Altınova Tersaneler Bölgesinde bir işçi ağır yaralandı: Güvenlik İhlalleri ve İşçi Hakları Endişeleri Artıyor

UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

TERSANEYE SÜRÜKLENEN İKİ KURU YÜK GEMİSİ TERSANENİN İSKELESİNE ÇARPTI!  

Alınan bilgiye göre, Altınova Tersaneler Bölgesi’ne bakım onarım için geldiği öğrenilen bir kuru yük gemisi, tersanelere yakın bir bölgede demir attı.

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın !

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın ! Çok sayıda işçinin zor şartlarda çalıştığı Altınova Hatsan tersanesinde henüz nedeni öğrenilemeyen yangın çıktı ve devam ediyor.