Gürültü Haberleri

Gürültü Haberleri

Karamürsel'de Gürültü Kirliliği Alarm Veriyor

Karamürsel'de abartı egzozlu araçların ve motosikletlerin çıkardığı yüksek sesler, vatandaşları çileden çıkarıyor. Özellikle Kent Konut, İznik Yolu, Hastane Yolu ve sahil gibi bölgelerde yaşayanlar, günün her saatinde silah seslerini aratmayan bu gürültüye maruz kalıyor.

Kocaeli geneli Meteoroloji'den Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için çarşamba ve perşembe günleri gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Uzun süredir kurak geçen yaz mevsiminin ardından gelen yağışlar, su baskınlarına yol açsa da genel olarak olumlu karşılandı ve bölgedeki su seviyelerine katkı sağladı.

Abart egzoz patlatan araçlar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de Gürültü Kirliliğine Tepki: Vatandaşlar Cezaların Artırılmasını İstiyor

Mahalle Arasındaki İnşaat Gürültüsü Vatandaşı Canından Bezdirdi

Mahalle Arasındaki İnşaat Gürültüsü Karamürsel'de Vatandaşı Canından Bezdirdi

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Silah gibi egzoz patlatmak nasıl bir keyif veriyor

Karamürsel'de vatandaşlar, gürültü kirliliğine neden olan motosikletlerin silah gibi egzoz patlatmasına en ağır şekilde ceza verilmesi isteniyor.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Kocaeli geneli için meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji'den bayramda Kocaeli için yağış uyarısı Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde arife ve Kurban Bayramı'nın 2. günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kocaeli Valiliğinden sel uyarısı

Kocaeli Valiliği ilimiz için gök gürültülü şiddetli yağış ve sel uyarısı yaptı

Tahmin değişti Kocaeli geneli için önemli uyarı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, bugün için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı.

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

Kocaeli geneli yarın sağanak yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporuna göre pazar günü (yarın) gök gürültülü yağış var. 

Kocaeli geneli dikkat geliyor!

Kocaeli geneli için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın etkili olacağı öngörülüyor.

Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

Bölgemizdeki sıcak ve nemli hava, yerini iki gün gök gürültülü sağanak yağmura bırakıyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre

Kocaeli geneli için sel ve su baskını uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı! Güneş yerini tekrar sağanak yağmura bırakacak, gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış, kent genelinde

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Marmara Bölgesi'nde Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

Kocaeli geneli için son dakika sağanak yağış ve fırtına uyarısı

Marmara Bölgesi'nde bugün parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Kocaeli bölgesi'nde akşam ve gece saatlerinde fırtına bekleniyor.

Meteroloji uyardı sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Kocaeli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.

DİKKAT ! Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Kocaeli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Güneşli hava (Salı) ve (Çarşamba) günü yerini sağanak yağışa bırakacak.

Son dakika meteorolojiden önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için gök gürültülü ve kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi

Meteroloji uyardı sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Kocaeli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Güneşli hava yarın(Salı) yerini sağanak yağışa bırakacak.

Meteoroloji uyardı Karamürsel'e sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Kocaeli  hava durumu son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Kocaeli ve çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

Dikkat Meteoroloji UYARDI!

Kocaeli ve Marmara DİKKAT meteoroloji bölgede yaşayanları sağanak yağış için uyardı.

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Kocaeli ve çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kocaeli dikkat! Meteoroloji uyardı !

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Kocaeli'de yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği, hava sıcaklıklarının ise

Meteoroloji Uyardı !

Meteoroloji Karamürsel ve Marmara'da Gök gürültülü sağanak kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Uyardı Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Karamürsel için yaptığı açıklamada bugün ve cuma günü ilçemizin yağmurun etkisine gireceği bildirildi.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.