Haberkaramürseltv Haberleri

Haberkaramürseltv Haberleri

Karamürsel'de ağaçlar devrildi yollar kapandı

Bölge genelinde yağan yoğun yağmur nedeni ile Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 117. Cadde üzerinde heyelan meydana geldi. Mahallede heyelan ile birlikte ağaçların ve büyük kayaların yolları kapattığı dile getirildi.

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

Karamürsel’de Psikolojik Danışmanlık Merkezi dualarla açıldı

Karamürsel’de hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Can Kurtaranlar hazırlıklarını tamamladı

Karamürsel plajları ve can kurtaranları ile yeni sezona hazırlıklarını tamamladı.

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Kocaeli sizinle gurur duyuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona erdi İlimizi Karamürsel Gençlik, Gölcük Belediyespor ve Çayırova Belediyespor’un temsil ettiği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı geride kaldı.

Tüpraşta büyük patlama, yaralılar arasında Karamürsellide var

Yaralılardan birinin Karamürsel Tepeköy Mahallesi'nde ikamet eden Coşkun Kızıltaş olduğu bilgisine ulaştık. Coşkun Kızıltaş'ın Derince araştırma hastanesinde tedavi altında olduğunu ve hayati tehlikesini de olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Nazmi Oğuz Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu nun Büyük Başarısı.. Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu hazırladığı teknoloji projesi ile 2021 TEKNOFEST Festivalinde finale kaldı.

Genç esnaf kalbine yenik düştü

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarindan 52 yaşındaki Emin Altıngül iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Karamürsele tam not verdi

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu heyeti gün boyunca, Kocaeli'nde bir çok noktada incelemeler yaptıktan sonra, Ereğli Günay Balık Restoranda

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karamürselli duyarlı vatandaş hayvan ölümlerine isyan etti!

Burada her gün leylekler ölüyor! Karamürsel'e bağlı Akçat ve Yalakdere köyleri arasında bulunan elektrik telleri onlarca leyleğin ölümüne neden oluyor.

Marmara'nın inci Karamürsel yine farkını gösterdi!

Kocaeli genelinde açıklanan korona virüs vaka sayılarında, Karamürsel yine farkını gösterdi. Son paylaşılan verilere göre Kocaeli genelinde nüfus yoğunluğuna göre bölgenin en iyi durumda olan ilçesi Karamürsel.

Polis noktası önünde korkutan kaza 1 yaralı!

Karamürsel, Kayacık mahallesi D-130 Karayolu ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktası ışıklarda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel'i Teksas’a çevirdiler!

Karamürsel'de iki kardeş arasında çıkan alacak verecek tartışmasında kan aktı.  Olay akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik caddesi üzerinde görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü oldukları belirtilen Kenan K. ve kardeşi  Haşim K. arasında

Karamürsel'de korkunç kaza yaralılar var

Karamürsel D 130 Kara yolunda önce yayaya çarpan bir araç daha sonra başka araçlara çarptı. Kaza sonrası ortalık kan gölüne döndü. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıntılar geliyor...

Kaza yapan motosiklet sürücüsü iki metre sürüklendi

İznik yolunda Kaza yapan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Adem Akkuş kalbine yenildi

Adem Akkuş (83) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Yurtdışından emekli olan ve 4 çocuk babası Akkuş'un cenazesi ikindi namazına müteakip Karapınar Camii'nde

Karamürsel Emniyet milyonluk tarihi eser yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede adeta kuş uçurmuyor. Son olarak hal ve hareketlerinden şüphelendikleri bir araçta yaptıkları kontrolde milyonluk tarihi eseri yakalandı.

Fehmi ve Ramazan Gül'ün annelerini kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanları Fehmi ve Ramazan Gül'ün çok değerli anneleri Güler Gül (64) geçirdiği ani kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti.

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Geçerken çok dikkatli olun! İnşaat sahası tehlike saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi, Fatih Sultan Mehmet bulvarı postane sokağında kaldırım kenarında yıkılan bir apartmanın molozları tehlike saçıyor.

Hastane kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Karamürsel Devlet Hastanesi doktor kadrosu gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor.