Halısaha Haberleri

Halısaha Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

KARAMÜRSEL BELEDİYESİN’DEN BÜYÜK ZAM

Karamürsel Belediyesi Başkanlığı Halı saha tesislerine yapılan büyük zam sonrası vatandaşlardan şikâyet yağdı.

Karamürsel'de halı sahada futbol oynayan genç kalbine yenik düştü

Olay dün akşam Kayacık mahallesi amiral caddesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan bir halı sahada akşam saat:18:00 sıralarında arkadaşları ile futbol oynayan Hasan K.(40) isimli genç futbol oynadığı sırada birden yere düştüğü ve fenalaştığı belirtildi.Hemen 112 sağlık ekiplerine haber veren halı saha yetkilileri olay yerine çağırdıkları 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve kalp krizi geçirdiğini tespit ettikleri Hasan. K.(40) isimli şahsı Karamürsel Devlet Hastanesine götürüldüğü ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gen adamın kalbine yenik düşerek yaşamını kaybettiği belirtildi. Hasan K ( 40) evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Karamürsel'e Dört Yeni Halısaha

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın talimatıyla okullara yapılan yatırımlar devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle Karamürsel’e 4 halı saha daha yapıldı.

Karamürsel'de halısahada maç yaptıktan sonra kalp krizinden öldü

Karamürsel'dehalı sahada maç yaptıktan sonra kalp krizinden öldü.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Önceki akşam oynan maçlar;

Sağlık Meslek 3, Müftülük 1 Bankalar 3, Kaymakamlık 2 Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Sağlık Meslek Lisesi Müftülük takımını 3-1 yenerken Bankalar takımı Kaymakamlık takımını zorda olsa 3-2 yenmeyi başardı

Yurtkur Adliye'yi 7-4, PTT Emniyet 1'i 3-1 yendi

Yurtkur Adliye'yi 7-4, PTT Emniyet 1'i 3-1 yendi Karamürsel'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Yurtkur, Adliye’yi 7-4, PTT’de Emniyet 1’i 3-1 yendi. Karamürsel Kaymakamlığınca düzenlenen Kaymakamlık Futbol turnuvasında önceki akşam oynan ilk maçta Yurtkur takımı Adliye takımını 7-4 yendi. Yurtkur takımının zaman, zaman sert oyununa karşı mücadele eden Adliye takımı sahadan 7-4 mağlup ayrılırken grubunda tur atlaması için 11 Mayıs saat 18.00’de Emniyet 2 takımıyla oynayacağı maça kalırken bu maçtan mutlaka puan alması gerekiyor

Hastaneler arası futbol turnuvasında Karamürsel Devlet fırtına gibi

Hastaneler arası futbol turnuvasında Karamürsel Devlet fırtına gibi limizde bulunan sağlık kuruluşlarının katıldığı ‘7. Geleneksel Sağlıkçılar Futbol Turnuvası’ büyük bir katılımla başladı. 15 farklı kurumdan 24 takımın yarıştığı turnuvada oldukça heyecanlı başladı. Kocaeli’de bulunan sağlık kuruluşları arasında organize edilen futbol turnuvası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla start aldı.

Fırat Çakıroğlu'nun ruhu Karamürsel'de canlandı

Fırat Çakıroğlu'nun ruhu Karamürsel'de canlandı İzmir Ege Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Ülkü Ocakları'nın okul sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Karamürsel Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen turnuvada Gemi Makineleri Bölümü şampiyon oldu. Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Kampüsü ve Karamürsel Barbaros Denizcilik MYO öğrencileri arasında İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Ülkü Ocakları'nın okul sorumlusu 22 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına düzenlenen turnuvada Gemi Makineleri Bölümü şampiyon oldu.