Hatiç Haberleri

Hatiç Haberleri

Hatiç, Karamürsel'i salladı

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanında sahne alan Karamürselli sanatçı Hatiç, yıllardır bu daveti beklediğini belirterek, Başkan Ahmet Çalık ve ekibine teşekkür etti.

Karamürsel'de 4 Temmuz Şenlikleri: Hatiç Konseri

Karamürsel Belediyesi, 4 Temmuz şenlikleri kapsamında Karamürsel'in en güzel seslerinden Hatiç'in konserini düzenliyor. Bu heyecan verici etkinlik, bugün Karamürsel İlhan Çınar Alanı'nda saat 21.30'da başlayacak.

Çalık Tüm İlçe Halkını Kurtuluş Şenliklerine Davet Etti!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık Tüm İlçe Halkını Kurtuluş Şenliklerine Davet Etti! Haydi Karamürsel! Karamürsel’imizin Kurtuluş Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım

Hatiç yeni albümü ile gündeme bomba gibi düştü

KARAMÜRSEL başta olmak üzere bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sanatçısı Hatiç, 'Hazırım ben aşkı' isimli şarkısının klibini tamamladı. Çekilen klib sosyal mecralar ve YouTube'de yayınlanması ile büyük bir beğeni topladı.

Engelliler Birliği'nden Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ne ziyaret

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkanvekili İbrahim İşçi ve beraberindeki yönetim,  Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

Akıncı TİHA, ilk uçuş testini gerçekleştirdi

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda gerçekleştirilen ilk uçuş testinde 16 dakika havada kaldı.

Annesinin kafasını kesmişti! Cezası 4 yıl sonra verildi!

Karamürsel'de 4 yıl önce annesinin kafasını hunharca keserek koparan cani evlat 4 yıl sonra

12 yaşındaki Haticenur her yerde aranıyor!

Gölcük’te oturan 12 yaşındaki Haticenur Seval Bozok resmen sırra kadem bastı ve her yerde aranıyor.

Genç Kız 4 Gündür Kayıp

19 yaşındaki Hatice’den 4 gündür haber alınamıyor.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.

Karamürsel ADD'den Resim Sergisi Açtı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi’nde devam eden resim kurslarının yılsonu sergisi açıldı. Eğitmenleri Serpil Yılmaz Ölçer’in öncülüğünde 9 kursiyerin karma eserlerin oluşan sergi Karamürsel Botanik Cafe’de beğeniye sunuldu. Atatürkçü Düşünce Derneği Karamürsel Şubesi’nde düzenlenen resim kursunda kursiyerlerin bir yıl boyunca emek harcayarak yaptıkları eserler yılsonu sergisi ile beğeniye çıktı. Eğitmenleri Serpil Yılmaz Ölçer öncülüğünde kursiyerler Meral Karadeniz, Münteha Purut, Hamiyet Yavuz, Hatice Yalçın, Oya Gencer, Sevinç Kul, Fatoş Özkan ve Meral Çatak’ın karma eserlerinden oluşan resim sergisi Karamürsel Botanik Cafe’de açıldı.

Cantuğ ve Hande evlilik yolunda ilk adımı attı

Karamürsel’in tanınmış ailelerinden Musa ve Dilek Akyıldız’ın biricik ve Akyıldız İnşaat ve Mühendislik Kol. Şti. Genel Müdürü, Okan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Cantuğ Akyıldız ile Yine Karamürsel’in tanınmış ailelerinden Yusuf ile Hatice Sağdınç ve Ömer Sağdınç, İsmet Yavuz’un torunu İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Hande Sağdınç evlik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Karamürsel'de Kuruldu

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Karamürsel’de Selma Platin Pek tarafından kuruldu. Derneğin açılışını Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karacan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Derneklerden Sorumlu Veteriner İbrahim Şüler, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Elif İntepe, Derya Yücesan, Minel Gizem Pek, Hatice Demircioğlu, Denetçi Veteriner Mustafa Demir, Fatma Şeren, Şerife Işıkyol, Filiz Demir ve Nilgün Kaşkaya, İstanbul Hayvan Hakları Derneği Başkanı Mirat Gürol, Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Başkanı Nesrin Çıtırık, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve hayvan severler gerçekleştirdi.

MHP Karamürsel Kadın Kolları Çiçek Dağıttı

Karamürsel MHP Kadın kolları 8 Mart dünya kadınlar günü münasebeti ile Karamürsel merkezinde stant açtı. Karamürsel’in MHP Kadın kolları Başkanı Hatice Çamsu Demirok ve İlçe Başkan yardımcısı Birgül Görkeminde katıldığı programda. Kadınların bir çiçek kadar narin ve güzel olduğunu hatırlatmak için gerek açtıkları stantta gerekse çarşıdaki bayan esnafları ziyaret ederek onlara çiçek hediye ettiler. Gezdikleri bayan esnaflar ve çiçek hediye ettikleri bayanlarla hoş sohbetler ettiler Karamürsel’in Asenaları her zaman Karamürselli bayanların yanında olduklarını ve her zaman kapılarının herkese açık olduğunu belirten Kadın kolları Başkanı Hatice Çamsu Demirok kendilerine gösterilen yoğun ilgiden ötürü çok memnun olduklarını dile getirdi.

AK Parti Kadın Kollarından Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Ziyareti

Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı NURCAN AYDIN ve yönetim kurulu Engelsiz Yaşam Derneği ve Geçmiş dönem DP Kadın Kolları Başkanı HATİCE TİRYAKİ ziyaretinde yapmış oldukları çalışmalarda kadın kolları olarak yanlarında olacağımızı bildirdiler.NURCAN AYDIN kendisinin üyelik formunu doldurarak ROZETİMİZİ taktim etti güzel karşılamalarından ve gösterdikleri nezaketten dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu..