Hazırlıkları Haberleri

Hazırlıkları Haberleri

Karamürselspor'dan Defansa Güçlü Takviye

Kocaeli'yi 2024/2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek Karamürselspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hem yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren hem de kadrosundaki eksiklikleri gidermeye yönelik adımlar atan Karamürselspor, savunma hattını güçlendirmek amacıyla deneyimli defans oyuncusu Doğukan Eriş'i kadrosuna kattı.

Karamürsel'de Av Sezonu Coşkuyla Başladı

Av yasağının sona ermesiyle birlikte Karamürsel’de balıkçılar, sezonun ilk avına "Vira Bismillah" diyerek başladı. 15 Nisan'da başlayan av yasağının ardından denize açılmak için sabırsızlanan balıkçılar, hazırlıklarını tamamlayarak gece yarısı törenle denize açıldı.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Basın Toplantısında Soruları Yanıtladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında, yerel seçimlerin ardından yapılan değerlendirmeler ve çeşitli konulara ilişkin sorular yanıtlandı.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Can Kurtaranlar hazırlıklarını tamamladı

Karamürsel plajları ve can kurtaranları ile yeni sezona hazırlıklarını tamamladı.

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

Fırıncı esnaflarının talebi ile ekmek zammı için hazırlıklara başladı

Önümüzdeki hafta hazırlıkları tamamlaması beklenen oda yüzde 15 ile 20 arasında zam talep edecek. Zam ile birlikte 1 lira 75 kuruş olan ekmeğin 2 lira olması bekleniyor.

Karamürselli balıkçılar “Vira Bismillah” dedi

Karamürsel'de hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, kıyıda toplanan yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde denize açılarak "Vira Bismillah" dediler.

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Dikkat edilmezse Karamürsel büyük tehlike altında

Havaların ısınması ve plajların hazırlıklarının tamamlanması ile özellikle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Karamürsel’de binlerce insanın çevre

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Karamürsel AK Gençler kongre hazırlıklarına dört koldan saldırdı

Karamürsel AK Parti gençlik kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'nde katılacağı 5. İl Gençlik Kolları, Olağan Kongresi için arı gibi çalışıyorlar.

Türkiye'ye ikinci işgal planı hazırlıkları!

ABD'nin Suriye'de YPG'ye gönderdiği silahların Türkiye'de ikinci işgal için kullanılacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı evleniyor

Nisan ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine sevgilisi Acun Ilıcalı ile evleneceğini duyuran Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı.

Karamürsel'e özel okul geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına Karamürsel ilçesini katmak için hazırlıklarını sürdürüyor

Yeni müfredat taslağı görüşe açıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), bir yıldır hazırlıkları süren tüm öğretim kademelerindeki 51 zorunlu derse ait yeni müfredat taslak programı,

Balıkçılar Aylar Sonra Bugün Vira Bismillah Diyecek

1 Eylül’de bitecek olan Av yasağı sebebiyle Ereğli’de denize açılacak balıkçılar hazırlıklarını tamamladı.

Osman Gazi Köprüsü açılış hazırlıkları tamam

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçişi olan İzmit Körfezi'ni birbirine bağlayan Osman Gazi Köprüsü'nde açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Köprü, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ulaşıma açılacak. Açılışta 10 bin kişiye iftar verilecek.

Karamürsel'de Parkurlu Doğa Yürüyüşü

Karamürsel'de hazırlıkları biten uluslararası standartlardaki doğa yürüyüşü parkurlarının tanıtımı amacıyla yürüyüş tertip edildi.

Karamürsel, Ramazan Bayramına Hazır

Karamürsel, Ramazan Bayramına Hazır Karamürsel’de Ramazan bayramı programı belli oldu. Programa göre bayramlaşma, bayramın birinci saat 11.00-12.00 arasında Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Törende Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe protokolü, siyasi parti başkanları ile daire müdürleri ilçe halkıyla bayramlaşacak.

Bayramda Tatile Çıkacaklara Müjde Detaylar Haberimizde

Kocaeli Valiliği Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı. Bayram öncesinde ve bayram süresince yollarda bakım ve onarım çalışması yapılmayacak. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle ilimizde vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerinin zamanında değerlendirilmesi bakımından, aşağıda belirtilen tedbirler alınmıştır.

Ekrem Yavuz; 'Bu Yıl Altın Kemeri Karamürsel'e Getireceğim'

Karamürselli Baş Pehlivanlarından Ekrem Yavuz antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Karamürselli Baş Pehlivanlarından Ekrem Yavuz 20-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 654. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde birinci olarak Altın Kemeri Karamürsel’e getireceğim dedi. Haftanın üç günü Karamürsel Güreş Sahasında yağlı ve normal idman yapan Koca Yusuf lakaplı Ekrem Yavuz, ‘tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine çok iyi hazırlandığını bu hazırlıklarının meyvesini de 20-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Tarihi 654. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Altın Kemeri alarak Karamürsel’e getireceğim’ dedi.

Karamürsel kurtuluş şenlikleri başlıyor

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü kutlama hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında 4 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Amiral Karamürsel Alp’in kabrine şükran ziyareti yapılacak, ilçe müftülüğü görevlileri tarafından dua okunacak. Saat 10.30’da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. HALK İFTARI 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında bu yıl halk iftarı düzenlenecek. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilecek olan etkinlikte 5 bin kişiye iftar verilecek. “4 Temmuz Kahramanlık Destanının Yazıldığı Gündür” Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’İn düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım mesajında “Bu tarihi günde Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutluyoruz. Günümüzden tam 94 yıl önce misak-i milli sınırları içerisinde ve Karamürsel’de kahraman ecdadımız ölüm-kalım savaşı vererek canları pahasına bu toprakları düşmandan temizlediler.

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı Karamürselli Azem Emre Saltık ‘Gölgem Gölgeni Sevdi’ adlı ilk kitabını yazdı. Karamürsel’de oturan Azem Emre Saltık ilk kitabını yazdı. Yaklaşık bir yıllık çalışma sonunda kitabını tamamladığını belirten Saltık, kitabında şiirsel, mistiksel, anlatım, doğaçlama, medcezir hüzünler ayrılık arayış insanın dünyasını sorgulaması konuların yer aldığı kitap 96 sayfadan oluşuyor. Bin adet basılan kitabın kapağı ise yine Karamürselli Feridun Yüksek tarafından tasarlandı. Azem Emre Saltık kitabı basım hazırlıklarında ve kapak resmini çizen Feridun Yüksel’e teşekkür etti.

Karamürsel'de Yeni Hafriyat Alanları Açıldı

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesinde yeni hafriyat sahası, inşaat yıkıntı alanı ve depolama sahası açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı. YENİ ALANLAR İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR Karamürsel, Dereköy Mahallesi olmak üzere projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandı.