İlçe Başkanlığı Haberleri

İlçe Başkanlığı Haberleri

AK Parti Karamürsel’e Atama Yapıldı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mecit Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifası istenmişti. Ancak, AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar ile Mecit Erdoğan, Karamürsel İlçe Başkanı olarak atandı.

Şok Gelişme: Karamürsel Teşkilatının İstifası Alındı!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye kaybettiği ilçelerden biri olan Karamürsel’de ilçe yönetiminin istifası alındı.

Karamürsel AK Parti Teşkilatında Sait Mete Sesleri

Karamürsel'de seçimlerin sona ermesiyle birlikte AK Parti teşkilatının üzerine karabulutlar ile adeta bir sessizlik çöktü. Ancak, bayramın ikinci günü Karamürsel Kültürmerkezinde düzenlenen bayramlaşma programı, teşkilata yeni bir heyecan getirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

Zafer Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığına İdris Kılıçaslan'ı Atadı

Zafer Partisi, Kocaeli ilçe teşkilatlarında devam eden atama sürecini sürdürüyor. Parti, son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine İdris Kılıçaslan'ı getirdi.

Sait Mete gümbür gümbür geliyor

14 Kasım 2023 Tarihinde akşam üzeri ilçe binasında parti teşkilatı ve Ak Parti'ye gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla, AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığı aday, adaylığını açıkladı.

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi

Bugün gerçekleştirilen CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı kongresinde seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi.  

Ak Partili başkan belediye başkanlığı için istifa edecek mi?

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti ilçe başkanlığından istifa edecek mi? Önümüzdeki günlerde belli olacak.

Şinasi Yazar'ın acı kaybı

Bir dönem CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şinasi Yazar’ın babası Kazım Yaşar vefat etti. Cenaze töreni bugün düzenlenecek.

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

Adnan Göktekin görevine başladı

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin görevine başladı. İlçe Başkanlığı binası önünde Göktekin'in görevine başlaması dolayısıyla düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu.

MHP’li Göktekin görevi bugün devralıyor

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin, bugün saat 19.30’da ilçe başkanlığı önünde yapılacak olan devir teslim töreni sonrası görevi devralacak

MHP Eski ilçe başkanı Recep Ören hayatını kaybetti

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen MHP İlçe başkanlığı görevini yapmış olan

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Karamürsel DEVA Karacaer ile Bismillah dedi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ilçe yönetimlerini atamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ilçenin başarılı iş insanı Hayrettin Karacaer atandı.

Karamürsel Gelecek Partisi'ne Avukat Boler Arslan atandı

PortSaeedGelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, kurucu Karamürsel İlçe Başkanlığına Avukat Boler Arslan’ı atadıklarını açıkladı.

İYİ Parti Karamürsel’e, 120 kişi birden geçiş yaptı

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda, 55’i MHP’den olmak üzere, toplamda 120 yeni isim İYİ Parti rozetini yakasına taktı.

Ak Partililer 85. Danışma Meclisinde Toplandılar

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 85. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi bu akşam gerçekleşti.

Mehmet Özalay, Söz veriyorum belediyeyi alacağız

Karamürsel'de Kongre sürecine giren Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatının ilk kongresi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Saadet Partisi'nden muhteşem program

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama panel programı

İsmail Yıldırım Chp ilçe teşkilatını ziyaret etti

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, CHP İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaret ile ilçe Başkanlığı görevine seçilen Ali Kara’yı yeni görevinde tebrik etti.

Karamürsel'e 4 Milletvekili geliyor, başkanın haberi yok!

Karamürsel AK Parti ilçe başkanlığına bugün AK Parti Kocaeli Millet vekilleri ziyarete geldi. Ziyarete gelen millet vekillerinden çok İsmail Yıldırım'ın Millet vekillerini tişört ve kot bantolonla karşılaması konuşuldu.

ERBAKAN VAKFI KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞININ BASIN AÇIKLAMASI

Erbakan Vakfı Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Karabulut ERBAKAN VAKFI GENEL MERKEZİ tarafından 17 Aralık Pazar günü saat: 13:30 da Kocaeli Perşembe Pazarı Alanı'nda

Karamürsel'de başarılı isim CHP ilçe başkanı oluyor

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nde uzun bir dönem ilçe başkanlığı yapan ve büyük başarılara imza atan ilçe başkanı Şinasi Yazar'ın görevini bırakması sonrası boşalan koltuğa çok başarılı bir isim geliyor.

MHP ALTINOVA ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Altınova da artık daha güçlü. Milliyetçi Hareket Partisi Altınova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün büyük bir katılım ile kapılarını Altınova halkına açtı.

Karamürsel İYİ Parti ilçe başkanlığı için konuşulan isim

Karamürsel'de Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti ilçe başkanlığı için çalışmalar son hızı ile devam ederken bir çok kişinin aday olarak görmek istediği ve sık sık isminin gündeme geldiği