Ilkay Haberleri

Ilkay Haberleri

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri yeni başkanını seçti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan kongresi, bugün Karamürsel Öğretmenevi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Saat 11:00'de başlayan kongre, 17:00'ye kadar devam etti ve derneğin tarihine damga vuracak önemli anlara sahne oldu.

Karamürsel’in Gururu Merih Demiral’ın Heykeli Bolu’ya Dikildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Karamürselli futbolcu Merih Demiral’ın ‘Bozkurt’ işareti yaptığı heykelini Bolu’da bir kavşağa diktirdi

Ücretsiz "Ruh Sağlığı Seminerine" tüm halkımız davetlidir

Karamürsel Belediyesi, ruh sağlığına dikkat çekmek amacıyla önemli bir seminer düzenliyor. 10 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Psikiyatrist ve Psikoterapist Dr. Uğur Zeren, "Her Şey Kafada Biter"

Meclis Toplantısı İlkay Kaya Başkanlığında Gerçekleştirildi

2024 Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Karamürsel Belediyesi Başkan Vekili İlkay Kaya’nın başkanlığında toplandı. İlkay Kaya, toplantıya liderlik ederek gündemdeki konuları titizlikle ele aldı ve meclis üyeleriyle birlikte yerel yönetimin geleceğini ilgilendiren önemli kararlar üzerinde durdu.

Karamürsel’in Koca Çınarı’na Anlamlı Ziyaret

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu. Kaya, Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çakmak ve Yusufhan Basar ile birlikte ilçenin en yaşlılarından biri olan 98 yaşındaki Cavidan Gökçe’yi evinde ziyaret etti.

Belediye, İlçeyi Güzelleştirme Çalışmalarına Devam Ediyor

Karamürsel Belediyesi, ilçenin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor. Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya'nın önderliğinde başlatılan projelerle, Karamürsel'in sokakları baştan aşağı yenileniyor.

Karamürsel Belediyesi, Çalışanlarına Özel Sağlık Hizmeti Sunuyor

Karamürsel Belediyesi ile Aktif International Kocaeli Hastanesi Arasında Sağlık Protokolü İmzalandı

Karamürsel'de Sevdalinka Lansmanı Gerçekleştirildi

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sevdalinka Lansmanı, Karamürsel’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bosna Hersek’in geleneksel müzik tarzı olan Sevdalinka’nın tanıtıldığı etkinlikte, Bosna kültürünün önemli unsurları da vurgulandı.

Karamürsel'de 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Karamürsel'de 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen anlamlı etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Karakaya, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İhsaniye Barajı Projesi’nde Önemli Aşamalar Tamamlandı

Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan İhsaniye Barajı Projesi'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel ve Gölcük ilçeleri ile sahil şeridindeki beldelerin yıllık 25,44 milyon metreküplük su ihtiyacı, bu proje sayesinde karşılanacak.

Karamürsel'de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karamürsel'de 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasıyla birlikte İlköğretim Haftası kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

İlkay Kaya'dan Maça Destek

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya'dan Maça Destek: Oğluyla Birlikte Tribünlerde Yer Aldı

Karamürsel'de Şiir Dolu Bir Akşam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı Kültür Sanat Komisyonu tarafından ilçelerde başlatılan şiir etkinliklerinin dördüncüsü Karamürsel’de gerçekleştirildi. Karamürsel İlçe Başkanlığı Kültür Sanat Komisyonu’nun iş birliği ile Karamürsel sahilinde düzenlenen etkinlik, şiir severlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlkay Kaya Zabıta Haftası'nı Kutladı

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personelini ile bir araya geldi.

Büyük Taarruz’un 102. Yılında Dev Türk Bayrağı Açıldı

Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümü, anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Karamürsel Sualtı Sporları Derneği (KARSAD) tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı programında, 18 dalgıç tarafından denizde 8 metrekare büyüklüğünde dev bir Türk bayrağı açılarak

Karamürsel’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Başladı

Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandığı ve Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olarak tescillendiği 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıl dönümü, Karamürsel'de büyük bir coşkuyla kutlanmaya başladı.

Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

Karamürsel'de Balık Festivali Coşkusu: Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

Ali Osman Aydın'dan Muhteşem Karpuz Festivali

Karamürsel Çamçukur Mahallesi'nde Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Ali Osman Aydın tarafından organize edilen geleneksel karpuz daveti, bu yıl festivale dönüşerek büyük ilgi gördü. Etkinliğe Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıllardır Görmezden Gelinen Sorunlar Çözüme Kavuşuyor

Karamürsel’de yıllardır var olan ve merkezi bölgelerde dahi göz ardı edilen sorunlar, Karamürsel Belediyesi'nin yeni yönetimiyle birlikte çözüme kavuşuyor. Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya

Deprem Şehitleri Karamürsel’de Dualarla Anıldı

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve tüm Marmara Bölgesi'ni derinden etkileyen depremin 25. yıl dönümünde, Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel'de de anlamlı bir anma programı düzenlendi.

Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan Başpehlivan Oldu

Karamürsel’in evladı Hüseyin Gümüşalan, nefesleri kesen bir performans sergileyerek 40. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan unvanını kazandı.

Çalık Tüm Dengeleri Değiştirdi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık Tüm Dengeleri Değiştirdi

Ani Bastıran Yağmur Vatandaşları Zor Durumda Bıraktı

Karamürsel ilçesinde ani bastıran yağmur, vatandaşları zor durumda bıraktı. Sabah saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, kısa sürede şiddetini artırarak ilçe genelinde hayatı olumsuz etkiledi.

Karamürsel’in Parlayan Yıldızı: Sinan Yıldız

Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız, 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Karamürsel, Milli Takım için Tek Yürek Oldu

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıdı. Karamürselliler, Karamürsel Belediyesi Kent Meydanına kurulan dev ekranda Hollanda ile karşılaşan A Milli Takım’a destek verdi.

4 Temmuz şenlikleri muhteşem geçti

4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel Kordon’da sahne alan ünlü sanatçı Lara, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Yelkenler, Karamürsel’in Kurtuluşu İçin Yarışıyor

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri kapsamında, "Kabotaj Denizcilik Bayramı" ve "Karamürsel Kurtuluş Kupası" yelken yarışları büyük bir coşkuyla başladı.

Ahmet Çalık'tan Karamürsel'in Evladı Merih Demiral'a Tebrik

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaştığı son 16 turu maçında çeyrek finale yükseldi. Maçta 2 gol atarak tarih yazan Karamürselli Merih Demiral, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından tebrik edildi.