Kalmadı Haberleri

Kalmadı Haberleri

Ereğli Mahallesi Sakinleri İsyan Etti: Güvenlik ve Huzur Kalmadı

Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajı mevkiinde oturan vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar karşısında isyan etti. "Evimizin camını açamıyor, balkonda oturamıyor, plaja inemiyoruz" diyen mahalle sakinleri, gazetemiz haber merkezine verdikleri bilgi ve belgelerle yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Kayacık muhtarı Serkan Türkmen duyarsız kalmadı

Karamürsel’in gönüllü kurtarıcıları Temelleri 1999 Gölcük Depremi'nde atılan 'Mahalle Afet Gönüllüleri' projesi, Karamürsel'de tekrar hayat buldu.  

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! Huzurumuz kalmadı!

Karamürsel plajların da son haftalarda ard arda yaşanan olaylar nedeni ile sahil kesiminde ikamet eden ve ailesi ile plajlara gelen vatandaşlar çıkan kavgalar nedeni ile isyan etti.

Münteha Purut yine katliama sessiz kalmadı!

Karamürsel genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen özellikle sosyal sorumluk ve çevre konularında ilçede her zaman en ön saflarda yer alan Münteha Purut

Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı

Karamürsel Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı ve tepkilerini halkı bilinçlendirmek için

Kocaeli Emniyeti'nin yiğitleri, duyarsız kalmadı!

Kocaeli Emniyeti'nin yiğit polisleri, bir operasyonda ele geçirdiği uyuşturucu haplarla çok anlamlı bir mesaj yazarak duyarlılıklarını gösterdiler.

Karamürselli yiğitlerin cepheden selamı var

Karamürsel'in kahraman askerleri Erdem Ciftci Hakkari'de, Yasin Aksoy Şırnak'ta görev yaparken Karamürsel ve Karamürselspor'un şampiyonluğuna duyarsız kalmadı.

Nevzat Doğan fenalaşan vatandaşı görünce duyarsız kalmadı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan esnaflarından Yaşar Türk’ün cenazesi ve Cuma namazı için Yeşil Cami’ye gitti.

Karamürselli boşnaklar duyarsız kalmadı

Karamürselli Boşnaklar tepkilerini gösterdi.Geçtiğimiz gün büyük bir gaf yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında imza kampanyası başlatarak suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdiler.

Sokak lambaları neden yanmıyor?

Karamürsel Ihlamur sokağında yaşayan vatandaşlar hangi kapıyı çaldılarsa olmadı. Karamürsel Ihlamur sokakta oturan vatandaşlar sokaklarının fotoğraflarını çekerek 5 aydır çalmadığımız kapı kalmadı

Valilik uyardı! Zorda kalmadıkça çıkmayın

Kocaeli Valiliği vatandaşları, kar yağışı, don ve buzlanma tarzı olaylara karşı dikkatli olmaları hususunda uyardı.

Fatma Kaplan Hürriyet Karamürsel'in ölüm yolunu Meclise taşıdı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürselli vatandaşların beton yol isyanına sessiz kalmadı ve konuyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik

Bayram geldi sokaklar bom boş kaldı

Bayram arifesinde adım atacak yerin kalmadığı Karamürsel’de Kurban Bayramı´nın ilk gününde sessizliğe büründü Kurban Bayramı arifesinde bayram alışverişi için çarşı ve pazara akın eden Karamürsellilerin bayramın ilk gününde Kurban ibadetini yerine getirmesi ve ziyaretlerde bulunmasıyla sokaklar boş kaldı.

Karamürsel Mavi bayraklı altınkemer plajında havlu atacak yer kalmadı

Kocaeli'nin incisi Karamürsel Altınkemer Plajı bu hafta sonuda Tıka basa doldu.Bütün herkes huzur içinde hem denize girerken hemde güneşleniyor hemde çayır çimen piknik yapıyor. Bugün de sıcaklığın yaklaşık 34 dereceyi bulması ve nem oranın % 70 olması ile birlikte vatandaşlar da Kocaeli'deki en güzel ve temiz plajı olan mavi bayraklı Altınkemer Plajı'na akın etti. Karamürsel ve çevre ilçelerden Altınkemer Plajı’na akın eden vatandaşlar, şezlongları ve pilajı tıka basa doldurdu.

Soma Maden Faciasının 1.Yıldönümü

13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle sonuçlan maden faciası hepimizi yasa boğmuştu. Bu facia, Türkiye tarihinde en çok can kaybına neden olan kaza olarak kayıtlara geçti. Soma Holding şirketlerinden Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında, patlamaya elektrikli ekipmanların sebep olduğundan şüphelenildi. Yangın vardiya değişimi sırasında meydana geldi ve 787 işçi patlama sırasında yer altında kaldı. Enerji bakanı Taner Yıldız 17 Mayıs 2014’te yaptığı açıklamada, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiğini ve içeride kimsenin kalmadığını kamuoyuna duyurdu. Soma faciasının 1. yıldönümünde maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.