Kamu Çalışanları Haberleri

Kamu Çalışanları Haberleri

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Kamu çalışanlarına resmi açıklama! Uzaktan çalışma imkanı verildi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla, corona virüsle Mücadele Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler konulu genelge Resim Gazetede yayımlandı.

Kamudan yanlışlıkla uzaklaştırılanlar ne olacak?

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ mensubu olmadığı halde kamudan uzaklaştırılanlar için düzeltme yolunun açık olduğunu ifade etti.

KAYMAKAMIMIZ AHMET NARİNOĞLUNUN YENİ YIL MESAJI

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle… Tüm Kamu Çalışanlarımızın ve Değerli Karamürsel Halkının yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 2015 yeni yılınız kutlu olsun.

Yılbaşı tatili uzadı 2015 yılbaşı tatili kaç gün olacak?

Yılbaşı tatili uzadı 2015 yılbaşı tatili kaç gün olacak? 2015 yılına girmeye kısa bir süre kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014, Çarşamba gününe denk geliyor. Peki çalışanlar kaç gün tatil yapacak? Bu soru Başbakan Davutoğlu'nun genelgesiyle netlik kazandı. Tüm kamu çalışanları 2 Ocak'ta da idari izinli sayılacaklar. Böylelikle hafta sonuyla birlikte yılbaşı tatili 4.5 güne çıktı.