Kamu Hizmetleri Haberleri

Kamu Hizmetleri Haberleri

Hayırlı olsun! Elektriğe Yüzde 38 Zam!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle elektrik fiyatlarında zam yapıldığını duyurdu. 1 Temmuz itibarıyla geçerli olacak şekilde elektriğe yüzde 38 zam yapıldı.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Karamürsel Muhtarlar Derneği kongresi yapıldı işte yeni başkan

Karamürsel Muhtarlıklar ve Kamu Hizmetlerini Destekleme Derneği yeni yönetimlerini seçmek için sandık başına gitti.

Bayramda Tatile Çıkacaklara Müjde Detaylar Haberimizde

Kocaeli Valiliği Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı. Bayram öncesinde ve bayram süresince yollarda bakım ve onarım çalışması yapılmayacak. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle ilimizde vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerinin zamanında değerlendirilmesi bakımından, aşağıda belirtilen tedbirler alınmıştır.

Kaymakamlıktan 21 Noktada 'Vatandaş Memnuniyeti Anketi'

Ahmet Narinoğlu, gazetecilere yaptığı konuşmada, 21 birimde kamu hizmetlerinin etkiliğini ölçmek amacıyla anket çalışması başlatıldığını belirterek, birimlerin hepsi için ayrı anket formları belirlendiğini söyledi.