Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haberleri

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haberleri

Deprem Şehitleri Karamürsel’de Dualarla Anıldı

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve tüm Marmara Bölgesi'ni derinden etkileyen depremin 25. yıl dönümünde, Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel'de de anlamlı bir anma programı düzenlendi.

İlkay Kaya, Meclis Toplantısının 2. Oturumunu Gerçekleştirdi

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili İlkay Kaya başkanlığında, Haziran ayı meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde olan konular, meclis üyelerinin oylarıyla onaylandı.

İlkay Kaya, başkan yardımcısı oldu

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı oldu 31 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Halk Partili Ahmet Çalık ilk siyasi başkan yardımcısını oldu.

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu Aşure Günü Düzenledi

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu Aşure Günü Düzenledi Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu geleneksel hale getirdiği her yıl uyguladığı aşure günü düzenledi.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği yöresel kıyafetleriyle açıldı

Karamürsel ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan muhacir köyü olarak bilinen Fulacık, mahalle statüsü sonrasında Karamürsel’in en uzak mahallerinden biri konumunda olarak bilinen Fulacık geçtiğimiz yıl kurulan Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin şubesini Karamürsel Merkezi olan 4 Temmuz Mahallesi 2133. Sokaktaki adresinde Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinası Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Fulacık’lıların katılımıyla birlikte açılışı gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Karamürsel'de Başladı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Karamürsel'de Başladı Karamürsel Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' başlatıldı. Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen programa Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan konuşmacı olarak katılarak ‘Cami ve Namazla Arınma’ adlı konferansı verdi.

ALİ KARACAN YEĞENİM HALA YOĞUN BAKIMDA DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karan'ın eğeni olan Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu.Üç gündür yoğun bakımda olan Ekin ile yakından ilgilenen Karacan yaptığı açıklamada ailesi,akrabaları ve yakınları ile umutla bekliyoruz.Bütün imkanlar kullanılarak keren her şey yapılmıştır.Dualarımız bir an önce iyileşerek aramıza dönmesi yönündedir.Bütün herkesten dua bekliyoruz dedi. BİNLERCE MAİL VE ONLARCA TELEFON Abdulkadir Ekin için gazetemize bir çok mail ve telefon aldık.Durumu ile alakalı bilgi isteyen bir çok takipçimiz mutlu haberlerini bekliyor.Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve dualar kabul olur biran önce tekrar aramıza döner.

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu Karamürsel Anadolu Lisesi 18.dönem mezunları için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Karamürsel Anadolu Lisesi 18. dönem mezunları için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan, Karamürsel Garnizon Komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Şube Müdürleri, Karamürsel Anadolu Lisesi Müdürü Hamit Sığrcı, okul müdürleri veliler ve okul öğrencileri katıldı.

19 Mayıs Karamürsel'de törenlerle kutlandı

19 Mayıs Karamürsel’de törenlerle kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’nin Karamürsel’de de renkli törenlerle kutlandı. 19 Mayıs Bayramı'nda kutlamaların ilk adresi Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başladı daha sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel Garnizon Komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, müdürler, vatandaşlar ve öğrenciler sahil yolundan Karamürsel 100. Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama programına yürüyerek geçen protokol ve vatandaşlar burada öğrencilerin hazırladıkları bir birinden renkli gösterileriyle sona erdi

Karamürsel'de Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

Karamürsel'de Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlama Programı Düzenlendi Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlama Programı gerçekleştirildi. Programa Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Tekn

Karamürsel'de Turizm Haftası Etkinliği Kutlandı

Karamürsel’de Turizm Haftası düzenlenen bir programla kutlandı. Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program, Karamürsel Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan, Karamürsel jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Adem Atan, Nüfus Müdürü, İsmail Özçeri, okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı. Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği programda açılış konuşmasını yapan Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel’in sanayi şehri olarak değil, turizm şehri olarak konumlandığını belirten Narinoğlu, Karamürsel’de yüzme sporunu geliştireceğiz, Karamürsel Sepeti, Ata Sporu ve Kadırga konulu müzenin açılması için girişimlerde bulunulacağını bunun de en kısa sürede olacağını belirtti Konuşmaların ardından Turizm Haftasıyla ile ilgili hazırlanan skeçler, halk oyunları, türküler öğrenciler tarafından sunulurken, Turizm konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Program sonunda Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik, Fotoğrafçılık Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları resim sergisi ve Yemek Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli ikramları konuklara sundular. Programda ayrıca Karamürsel sepetinin yapımı da konuklar tarafından merakla izlendi.

Karamürsel'de "Naat Okuma" Yarışması düzenlendi.

İlçe Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneği tarafından Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, öğrenciler tarafından naat okundu. Yarışmada birinci olan öğrencilere, İlçe Müftülüğünce çeyrek altın verildi, katılımcılara helva dağıtıldı. Programa, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Ali karacan, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı.

İlçemizde 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Halk Kütüphanesi'ndeki törene, Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, okul müdürleri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Narinoğlu, internetin yaygınlaşmasıyla kitap okuma alışkanlığının azaldığını belirterek, kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik plan yapılması gerektiğini söyledi.

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Karamürsel'de Kuruldu

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Karamürsel’de Selma Platin Pek tarafından kuruldu. Derneğin açılışını Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karacan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Derneklerden Sorumlu Veteriner İbrahim Şüler, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Elif İntepe, Derya Yücesan, Minel Gizem Pek, Hatice Demircioğlu, Denetçi Veteriner Mustafa Demir, Fatma Şeren, Şerife Işıkyol, Filiz Demir ve Nilgün Kaşkaya, İstanbul Hayvan Hakları Derneği Başkanı Mirat Gürol, Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Başkanı Nesrin Çıtırık, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve hayvan severler gerçekleştirdi.