Karamürsel Öğretmen Haberleri

Karamürsel Öğretmen Haberleri

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Selçuk Karaduman karamürsel'e atandı

6 yıldır Gölcük Öğretmen evi Akşam Sanat Okulunda Müdürlük görevini yapan Selçuk Karaduman Karamürsel Öğretmen evi Akşam Sanat Okulu atandı.

Yıldırım, uzun bir aradan sonra Karamürselli gençler ile buluştu

Karamürsel Öğretmen evin'de sabah düzenlenen pogramda Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım Uzun bir aradan sonra. Karamürselli gençler ile buluştu.

Karamürsel öğretmen evi el değiştirdi

Karamürsel'in sevilen simaların'dan olan Ergün Akkuş sosyal paylaşım hesabın'dan yaptığı açıklamada, Karamürsel Öğretmenler evi Düğün Salonu

20 bin öğretmen ataması kontenjan dağılımı ve atama takvimi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kontanjan dağılımı ve atama takvimini yayınladı

Kocasakal, Rejim değişikliği yapılmak isteniyor

İstanbul Barosu Eski Başkanı Ümit Kocasakal, Karamürsel'e gelerek “Başkanlık ve Referandum tuzağındaki Türkiye” konulu konferansa katıldı.

Bu konferans kaçmaz

Karamürsel öğretmen evinde 19 Aralık 2016 Tarihinde yapılacak olan Emekli Kurmay Albay Ali Türkşen'in katılımcı olarak katılacağı konferansa bütün herkes davetli.

Karamürsel ADD öğretmenleri unutmadı

Karamürsel ADD Öğretmenleri unutmadı. Münteha Purut, yaptığı açıklamada "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmen ünvanının verildiği böyle bir günde

Öğretmen Evin’de İftar Keyfi.

Karamürsel’in eşsiz deniz ve köprü manzaralı, nezih ve kaliteli restoranı olan Karamürsel Öğretmen Evi-Restoran,siz değerli misafirlerine en kaliteli hizmeti verebilmek için, Ramazanla beraber yenilendi

İç İşleri Bakanı Karamürsel’de Konferans verdi;Hem ağladı hem ağlattı

Yesevi Düşünce Derneği’nin Karamürsel Öğretmenevinde tertiplediği konferansta konuşan, Doğu Türkistan Sürgün Hükümeti İçişleri Bakanı Serkan DİNÇTÜRK

Bu Akşam Öğretmen Evin'de Canlı Müzik Şöleni

Karamürsel Öğretmen evin'de Canlı Müzik şöleni Halay, Horon, Misket, Roman havalarının yer alacağı eğlenceye davetlisiniz.

KARAMÜRSEL ÖĞRETMENEVİ ELEMAN ALACAK

Karamürsel Öğretmenevi İşçi alımı için ilana çıktı.

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar Karamürsel Necdet Calp İlkokulu öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü oyun havaları eşliğinde oynayarak kutladılar. Karamürsel Necdet Calp İlkokulu Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulun konferans salonunda okul öğretmenlerine unutulmaz kutlamayla öğretmenlerin günlerini kutladı. Necdet Calp İlkokulu konferans salonunda düzenlenen öğretmenler günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan okul aile birliği başkanı Nehir Karacan, ‘“Öğretmenler hiçbir zaman emekli olmaz. Öğretmenler ölene kadar öğretendir. İnsanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenliktir. Avukatlar, doktorlar başarılıysalar, iyi işler yapıyorlarsa bunlar öğretmenleri sayesindedir” dedi. Daha sonra Necdet Calp İlkokulu Müdürü Lokman Acar ise yaptığı konuşmada ‘Her meslek kutsal ama öğretmenlik mesleği çok farklı bir meslek. Çünkü elindeki malzeme insan. Yetiştirdiği, hizmet ettiği, çabaladığı, uğraştığı şey insan. Bu nedenle bütün meslektaşlarımın günlerini kutluyorum dedi. Konuşmaların ardından Karamürsel TEMA Vakfı Başkanı Nilgün Önal ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Necdet Calp İlkokulunda bulunan bütün öğretmenlere birer cam fidanı hediye ederek öğretmenleri ağaç sahibi yaptı. Öğretmenler Okul Aile Birliği ve okul velilerin hazırladıkları ikramların ardından Piyanist Şaban Gümüşalan’ının bir birinden güzel çaldığı parçalarla birlikte gönüllerince eğlenerek günlerini kutladılar

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk tören Anıt Alanı’nda gerçekleştirildi. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Anıt Alanı’ndaki törenin ardından protokol üyeleri ve davetliler Amiral Karamürsel İlkokulu tarafından Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen programa geçti.

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Karamürsel yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy Sulama Barajı bilgilendirme toplantısı yapıldı Karamürsel İhsaniye-Avcıköy bölgesinde tarımsal sulama amaçlı olarak yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy barajı ile ilgili Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğünden gelen heyet tarafından Karamürsel Öğretmenevi Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Karamürsel Eğitim Sen, Ankara'daki katliamı lanetledi !

Karamürsel Eğitim Sen, Ankara'daki katliamı lanetledi ! Karamürsel Eğitim Sen, Türkiye'yi yasa boğan terör katliamı sonrası kınama ve baş sağlığı için üyeleriyle birlikte Karamürsel Öğretmenevi Çay Bahçesinde bir araya gelerek bir dakikalık saygı duruşunun ardından basın açıklaması yaparak, terörü lanetledi.

Radyocular Karamürsel'de Buluştu

Karamürsel’de 1993 yılında kurulan ve kesintisiz yayın hayatına devam eden Radyo Karamürsel, Kocaeli ve Sakarya genelinde yayın yapan radyocuları İftar programında ağırladı. Karamürsel Öğretmenevi Restoranında gerçekleştirilen iftar programında ev sahipliği yapan Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer, Genel Yayın Müdürü Recep Özgüneş ile birlikte misafirleri kapıda karşıladı. Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer iftar programında yaptığı konuşmada Karamürsel’in ilk ve tek radyosuna sahip olduklarını belirterek “Hereke, İzmit, Yalova ve Karamürsel’in tamamında yayın yapıyoruz. Yayın akışımızın % 70’ini Türkçe Pop müzik oluşturmaktadır. Ayrıca günlük yerel ve ulusal haber programı ve canlı yayın programlarımız bulunmaktadır” dedi.

Müzisyenler Karamürsel'de İftarda Buluştu

Karamürsel müzisyenler derneğinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda Karamürsel'den ve çevre illerden bir çok müzisyen Karamürsel öğretmen evinde bir araya geldi.Karamürsel müzisyenler derneği başkanı Hasbi Fidan misafirlerini kapıda karşıladı ve hoş sohbet eşliğinde bir iftar yemeğine imza attı. Kocaeli ve Yalova başta olmaz üzere bir çok müzisyenin katıldığı organizasyonda hem iftar yapıldı hemde işleri dolayısı ile uzun zamandır bir araya gelemeyen dostlar iftar yemeğinde birbirleri ile buluşmuş oldu.Karamürsel öğretmen evinin terasında düzenlenen yemekte doyasıya eylenen müzisyenler eşsiz manzaranın'da keyfini çıkardılar.

Karamürsel Öğretmenevi Geçici İşçi Alımı Yapacak

Karamürsel Öğretmenevi Geçici İşçi Alımı Yapacak

Karamürsel Atatürk Ortaokulu'ndan Resim Sergisi

Karamürsel Atatürk Ortaokulu Resim öğretmenlerinden Mahmut Kuzu ve Sevcan Sevgi Kuzu ile birlikte öğrencileri tarafından düzenlenen resim sergisi büyük ilgi gördü. Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Atatürk Ortaokulu resim öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Akrilik Yağlı Boya Tabloları, Pastel, Guaj Boya çalışmaları, Kazıma Teknikleri, Ebru çalışmaları, Cini Motifleri, Kara Kalem çalışmalarından oluşan mermer, 250 adet resimden oluşan sergisinin açılışını yaptı. Açılışın ardından sergiyi gezerek, sergide yer alan resimler hakkında bilgi alan Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve protokol, yaptıkları güzel eserlerden dolayı okulun öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. Karamürsel Öğretmenevi Salonunda düzenlenen resim sergisinin açılışına Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı Yardımcısı Haluk Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri okul müdürleri, öğretmenler öğrenciler ve CHP Karamürsel Kadın Kolları katıldı.

Baraj Altında Kalan Müdürlere Müjdeli Haber

MEB değerlendirmesinde 75 baraj puanın altında bırakılan Karamürsel Güzelkıyı İlkokulu Müdürü Yener Taş’ın girişimleri sonucunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri yeniden değerlendirme yaptı ve Müdür Taş 80, 84 puanla okuluna dönme şansı buldu.

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor Karamürsel’de daha önce Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet veren binanın öğretmenevine dönüştürülmesine karar verilmişti.