Karamürsel Pe Haberleri

Karamürsel Pe Haberleri

Karamürsel Ekibinden Ali Gürbüz’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinin ünlü başpehlivanlarından Hüseyin Gümüşalan ve Semih Turgut, beraberlerindeki çıraklarıyla birlikte, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde sakatlanan Başpehlivan Ali Gürbüz’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Pehlivanların Yemek Görüntüleri Olay Yarattı! 3 Kuzu 10 Dakikada Bitti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde başpehlivanların yer aldığı yemeğin görüntüleri binlerce kez izlendi. İşte o anlar…

World oil'e epdk'dan baskın

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) başta olmak üzere, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Karamürsel’de faaliyet gösteren petrol ürünleri

İş arayanlar bugün son işsiz gününüz olabilir

Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü Hizmet Merkezinde aktif yayında olan eleman arayan firmaların listesi yayınladı. İşte eleman arayan o firmalar

Ahmet Çalık Performans Planında ki eksikliklerin düzeltilmesini istedi

2017 Performans Planında gördükleri eksikliklerin düzeltilmesi için soru önergesi veren CHP Belediye Meclis üyesi Ahmet Çalık şunları sordu.

ACİL Bay - Bayan Eleman Alınacak

Firmamızda çalıştırılmak üzere acil eleman alınacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı

Silah altında iken sözleşmeli er olarak seçilen lise mezunlarının, ön sözleşme imzalamalarına (sınav, sağlık muayenesi ve güvenlik soruşturmasının tamamlanmasını müteakip eğitim birliklerine katılmalarına) kadar geçirdikleri sürenin tamamı askerlik hizmetinden sayılacak; bahse konu adaylar sözleşmeli er olarak temin edilerek ön sözleşme imzalamalarını müteakip mükellef askerlik hizmetinden ayrılarak sözleşmeli er oryantasyon kursuna alınacaklardır. Mükellef askerlik hizmetinden kalan süreleri sözleşmeli er olarak tamamlattırılacaktır.