Karamürsel Salı Pazarı Haberleri

Karamürsel Salı Pazarı Haberleri

Pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulaması başlıyor

-Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbir ve önlemlere bir yenisi daha eklendi. Kocaeli genelinde tüm pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulamasına başlıyor.

SALI PAZARININ YERİ DEĞİŞTİ

Karamürsel Salı Pazarı bu hafta yine 4 Temmuz Mahallesi Eski İzmit Caddesi yerine, 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi (İlhan Çınar Alanı) üzerinde kurulacak.

Karamürsel salı pazarında fiyatlar sürekli düşüşte

İlçemizde Salı günleri 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde kurulan Salı pazarında sebze ve meyvelerde fiyatlar düşüşe devam ediyor.

Bulanlar mükafatlandırılacaktır

Karamürsel salı pazarı Salim gıdanın karşısın'da bir tanesinin üzerinde ( Şener ) yazan biri kısa biri uzun iki adet su altı tüfeği (zıpkın) unutulmuş olup

Cuma pazarı mesai bitiminde yoğunluk oluşurken fiyatların yüksekliği müşterileri memnun etmedi.

Cuma pazarı mesai bitiminde yoğunluk oluşurken fiyatların yüksekliği müşterileri memnun etmedi. Karamürsel Cuma Pazarı’nda ürün bol, ancak fiyatlar yukarı doğru seyir halindeydi. Karamürsel Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve, her türlü balık boldu. Sabah ve öğlen saatlerinde pazara gelen kişi sayısında fazla yoğunluk gözlenmedi. Mesai saatinin bitimiyle birlikte pazarda yoğun oluştu. Tezgahlarda hemen her ürün bulunurken, fiyatların yüksek olması müşterilerinin fazla memnun etmezken, satıcılar ise fiyatların yüksek olduğundan işlerinin düştüğünü belirttiler.