Kuvvetli Yağış Haberleri

Kuvvetli Yağış Haberleri

Kocaeli İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Yapıldı!

29 Eylül 2024, Kocaeli – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Kocaeli Valiliği de Marmara Bölgesi’nin doğusunda kuvvetli yağış beklendiğine dair bir uyarı yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Pazartesi Günü Kocaeli genelinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni bir uyarı geldi. Yetkililer, Pazartesi ve Salı günü için Kocaeli genelinde kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Bu uyarı, bölgedeki vatandaşları ve yetkilileri olası sel ve su baskınlarına karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sarı Kodlu Uyarı: Kuvvetli Yağış Geliyor

AFAD, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ani sel ve su baskınlarına karşı uyarılarda bulundu. Açıklamada, "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir.

Kocaeli ve Çevresinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı ve ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

Kocaeli geneli DİKKAT! Önce sel, sonra bahar!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önce sel konusunda uyardı, sonrası için de baharın başladığını gösteren raporunu duyurdu. Kocaeli’de önce kuvvetli yağış görülecek

Kocaeli geneli için soğuk ve kuvvetli yağış uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı, kuvvetli yağmur geliyor. Sel ve su baskınlarına karşı dikkat!

Meteoroloji’den Kocaeli için kuvvetli yağış uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı, çok kuvvetli sağanak yağış geliyor. Alt yapısı sıkıntılı olan kentimizde sel ve su baskınlarına karşı dikkat!

Meteoroloji dolu konusunda uyardı! Vatandaş önlemini böyle aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış açıklamasının ardından uzmanlardan gelen dolu uyarısı vatandaşları alarma geçirdi.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Marmara Bölgesi'nde Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

Son dakika meteorolojiden önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için gök gürültülü ve kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi

23 Nisan için Meteoroloji'den Kritik Uyarı

Meteoroloji, 23 Nisan Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Uyardı !

Meteoroloji Karamürsel ve Marmara'da Gök gürültülü sağanak kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteorolojiden ''Kuvvetli yağış ve Sel'' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı kesimlerinde devam eden yağışların bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağışa dönüşmesinin tahmin edildiğini bildirdi.

İlçemiz'de Kuvvetli Yağışa Dikkat !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilçemizi'de etkisi altına alacak kuvvetli yağışa karşı vatandaşları uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilçemizde'de etkili olacak olan kuvvetli yağışa karşı vatandaşları uyardı. Bölgemizin bugün akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde başlaması beklenen yağışlı havanın öğleden sonraya kadar sürmesi bekleniyor.

Karamürsel için meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Karamürsel için meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı ilçemiz için Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor.