Mağaza Haberleri

Mağaza Haberleri

Karamürsel Aksoy Bebe'nin sahibi vefat etti

Karamürsel'de faaliyet gösteren Aksoy Bebe Mağazası'nın sahibi olan Halil Aksoy, hayatını kaybetti.

La Casa de Papel'den etkilenip 700 bin TL'lik hırsızlık yaptılar

Kocaeli, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ'da mağazaların camlarını kırdıktan sonra içeri girerek, kısa sürede cep telefonu ve bilgisayar ile elektronik eşyaları çalan 5 kişi yakalandı.

Kocaeli'de iğrenç olay!

Kandıra'da, bir beyaz eşya mağazasında çalışan 17 yaşındaki genç kız, karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede hamile olduğu belirlendi.

Samsung Mağazası Karamürsel'de Açıldı

Samsung Mağazası gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

Karamürsel'de hırsızlar bilgisayar mağazasını patlattı

Karamürsel'de gece geç saatlerde 3 kişi olduğu iddia edilen hırsızlar bilgisayar mağazasına girdiler.

Emre Torun, neden mağazaya girdiğini anlattı

Kocaeli’de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Karamürsel'de ikamet eden Emre Torun konuştu.

Karamürselli Emre kamyonla elektronik mağazasına girdi

Karamürsel'de ikamet eden Emre T. isimli vatandaş elektronik mağazasında haksızlığa uğradığını düşününce, kamyonu ile mağazaya girdi.

Kart kullananlar dikkat!

Akaryakıt istasyonları, giyim, ayakkabı, teknoloji, takı ve kozmetik mağazaları ile alışveriş merkezlerinin müşterilerine sunduğu birçok "sadakat kartı"ndaki puanların yeni yıla

İHVAN GİYİM HAC VE UMRE MALZEMELERİ DUALAR İLE AÇILDI

İhvan Giyim dualar ile açıldı.Mustafa Özdemir Altıok ve Önder Çıvkın tarafından ortak açılan İhvan giyim Hac ve umre Malzemeleri mağazası kapılarını dualar ile

Mell’s Butik Açıldı

Karamürsel’de Afif Yetkinyılmaz tarafından Mell’s Butik mağazası açıldı. 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesinde faaliyet göstermeye başlayan

Karamürsel Fenomen Giyim Açıldı

Karamürsel’de Fenomen erkek giyim açıldı.Karamürselli Onur Aydın tarafından açılan Erkek giyim Mağazası 4 Temmuz Mahallesi, Mehmet Yasef sokakta bulunuyor.

A-101'in Sahiplerine FETÖ/PDY'den Tutuklama Kararı

FETÖ/PDY operasyonunda, A101 marketler zinciri Yeni Mağazacılık A.Ş. sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Visko Love Karamürsel'de Açıldı

Visko Love Teşhir Mağazası Karamürsel'de açıldı.

Büyük ikramiye Karamürsel'e çıktı işte tahlililer

Mopaş 'Anahtar Sende Kampanyasının' Karamürsel talihlileri hediyelerini aldı 'Amaç yaşadıkça paylaşmak' sloganıyla yoluna devam eden Mopaş'ın 01.05.2015 / 16.07.2015 tarihleri arasında düzenlediği 'Anahtar Sende' kampanyası çekilişi yapıldı. 3 Mercedes CLA 200, 50 Tatil, 20 Macbook, 20 Iphone 6, 20 Ipad Air 2 hediyelerinin talihlileri Milli Piyango idaresinin izni ile 08.08.2015 tarihinde noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlendi. ‘Anahtar Sende’ kampanyası ile toplamda 61 Mopaş mağaza müşterisi hediye kazandı.