Manav Haberleri

Manav Haberleri

Trafik Kazalarında Maddi ve Manevi Tazminat Hesaplama Nasıl Yapılıyor?

Trafik Kazalarında Maddi ve Manevi Tazminat Hesaplama Nasıl Yapılıyor? Trafik kazalarında tazminat hesaplama yöntemi hesaplayan kurum ve kuruluşa göre farklılık gösterebiliyor.

Karamürsel’de ölümler bu yüzden artıyor!

Karamürsel genelinde korona virüs nedeni ile artan ölüm haberlerine aldırış etmeyen vatandaşlar ve alınmayan önlemler vakaların sürekli artmasına neden oluyor.

Hafta sonu uygulanacak yasakla ilgili tüm detaylar

Hafta sonu kısıtlaması başladı. Market, bakkal, manav, kasap ve kuru yemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak, bazı yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacak. 

Bakkal, manav, kasap, unlu mamuller bu saat aralığında açık fakat

Bakkal, manav ve kasapların kapalı olduğu hafta sonu sokağa çıkma yasağının ardından, bu işletmelerin açık olacağı 2 günlük sokağa çıkma yasağı başladı.

Bakan'dan Poşet ücretleriyle ilgili önemli açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “1 Ocak’tan itibaren manav, şarküteri ve ekmek reyonunda poşetler ücretsiz olacak” dedi.

İsmail Yıldırım ve Ahmet Taşçı Manavgat Güreşlerine Katıldılar

4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin kortej yürüyüşünde büyük boy Türk bayrağı açılarak terör kınandı.Güreşlere karamürsel'den İsmail Yıldırım ve Ahmet Taşçı'da katıldı.

Karamürselli TIR'cı Antalya'da Ölümden Döndü

Karamürselli Selahattin Erdoğan Antalya-Manavgat karayolunda öndeki TIR’ı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yaptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya-Manavgat karayolunda 41 K 8029 plakalı TIR ile seyreden Selahattin E. öndeki TIR’ı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. İbrahim Biçer’in kullandığı 31 PZ 258 plakalı TIR’a arka sol yandan çarpan 41 K 8029 plakalı TIR’ın sürücüsü hafif yaralandı.

AHMET TAŞÇI BU SENE REKORU KIRACAĞIM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 9 defa altın kemer kazanan Ahmet Taşçı, Osmanlı döneminin başpehlivanlarından Kel Aliço’nun rekorunu kırmayı hedefliyor. Yağlı güreşin yaşayan efsanesi bu sene Edirne Sarayiçi’de 654’ü yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ninde iddialı olduğunu açıkladı.. Ünlü güreşçi, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreş Takımı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in daveti üzerine Manavgat’a gelen Taşçı, belediyenin yağlı pehlivan sporcularıyla birlikte kıspet giyerek yeşil çayırda peşrev çekti. Ahmet Taşçı, belediyenin yağlı güreş antrenmanı yaptığı çayırda Kırkpınar’da Antalya’ya 2 defa altın kemer getiren Mehmet Yeşil Yeşil ile birlikte güreş tuttu. Ahmet Taşçı ile Mehmet Yeşil Yeşil’in güreş tutmasına Manavgatlı yağlı güreş severleri alkışlarla destek verdi.