Metruk Haberleri

Metruk Haberleri

Karamürsel Akçat mahallesinde ev yangını

Karamürsel'de çıkan yangında bir ev cayır cayır yandı. Ayrıntılar Karamürsel.tv

Binalar yıkılıyor ama önlem alan yok!

Okurumuz şunları söyledi: “Funda Sokak No: 7 adresinde yer alan metruk yapı, birkaç ay önce evimizin olduğu yöne doğru çökmeye başladı.

KAYTAZDERE YENİDEN DOĞUYOR

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, seçim sonrası belde halkına verdiği sözleri bir, bir tutuyor.

Karamürsel merkezde korkutan yangın!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 2140. Sokakta metruk bir evde çıkan yangın panik yarattı.

Bonzai Bağımlısı, Parktan Kaçırdığı 5 Yaşındaki Eylül'ü Tecavüz Edip Öldürdü!

Yalova'da çocuk parkından kaçırılan 5 yaşındaki minik Eylül'ün cansız bedeni metruk bir binada valizin içinde bulundu. Eylül'ü, bonzai bağımlısı M.Ş.A'nın tecavüz edip öldürdüğü iddia edildi.

Karamürsel'de bir ev tamamen yandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Mehmet Ersoy bulvarı Park caddesi üzerin ’de bulunan metruk ahşap ev henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda alev aldı.

Uyuşturucu komasına giren geçler, mahalleliyi ayağa kaldırdı

Karamürsel kayacık mahallesi 2205. sokakta bulunan ve depremde hasar alan metruk bine uyuşturucu kullananların meskeni haline geldi.

Metruk Binanın 6’ncı Katında Ceset Bulundu

Gebze'de metruk bir binanın 6’ncı katında erkek cesedi bulundu.

Metruk Evde Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Karamürsel’de uzun zamandır kullanılmayan tek katlı metruk evde çıkan yangın, mahalle sakinlerini korkuttu.

Küçücük çocuklar burada bali çekiyorlar

Karamürsel kayacık mahallesi 209.cad üzerinde yıllardır inşaat halinde bulunan metruk bir binada küçük yaşta çocukların bali çektiğini gören vatandaşlar çok tedirgin. NE YAPACAKLARI BELLİ DEĞİL Gazetemizi arayarak şikayette bulunan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.Biz sürekli tedirginiz bu inşaatı ne kapatıyorlar nede herhangi bir çalışma yapıyorlar yıllardır mahallede harabe halde olan bu bina bütün serserilerin takılma yeri haline geldi bu konuyu kime şikayet ettiysek bir sonuç bulamadık. UFACIK ÇOCUKLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR Şeyda. D. isimli bir takipçimiz bu notla sesimi duyurun lütfen demiş ; Yaşları daha çok küçük olan 14 ile 16 arasındaki küçücük çocuklar ellerinde poşetler bir şeyler yapıyorlar bizde merakedip gittik ve poşetlerin içerisinde bali olduğunu gördük bu çocuklar hepimizin geleceği lütfen gelin araştırın bakın bizim gördüğümüzü sizde görün eğer vicdanınız el veriyorsa tamam kimse bir şey yapmasın o zaman.( Lütfen bu notumu yayınlayın ama ) YETKİLİLERE SESİMİZİ DUYURUN Olay yerini inceleyen ekibimiz gerçekten her tarafta bali poşetleri olduğunu ve metruk binaya giriş çıkışın çok kolay olduğunu tespit etti. Bu ve bunun gibi sadece bir kaç bina var ilçemizde bizlerde buradan yetkililere gerekenin yapılarak bu binalar için biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.

Tarihi hamama şikayetler çoğaldı

Karamürsel'in merkezinde bulunan ve Karamürsel Belediyesi tarafından etrafı kapatılarak önlem alınan tarihi hamam çevresinde oturan aileler bu sıralar çok dertli . ARTIK BURAYLA İLGİLENİN Gazetemize gelen şikayetlerde park caddesi üzerinde bulunan tarihi Haman'ın çevresinin tehlike arz ettiğini ve çevresinin çok pis olduğu bilgisini veren vatandaşlar çocukların düşe bileceği çukurlar bulunduğunu ve tarihi hamamın içerisine giren kişilerin madde kullandığı bilgisini paylaştılar. BİRAN ÖNCE EMNİYETE ALINMALI Tarihi hamamın çevresinde oturan bir vatandaşımızın mesajını hiç noktasına ,virgülüne ellemeden sizlerle paylaşalım Burası Karamürsel'de ki en eski tarihi eser bir hamam kalıntısı hepimiz biliyoruz bu harabeleri. Tam anlamıyla harabe bakımsız çöplük metruk bir durumda birde tabela koymuşlar restorasyon dolayısı ile çevreye verdiğimiz rahatsızlıklar dan dolayı Özür dileriz diye. Geçmişimizin değer bilmezliğimizin kanıtı olarak yüzlerce yıldır gözümüzün önünde duruyor ..Yetkililer kim diyeceğim ama cevap almıyacağım biliyorum ?

Karamürsel'de sentetik uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de bu hafta içerisinde Karamürsel Devlet Hastanesine getirilen yaşları 14 ila 19 arasındaki 7 genç karamürsel'de uyuşturucu neden bukadar arttı sorusunu bir kez daha akıllara getirdi. HER GÜN BİR ÇOK İHBAR Gazetemize gelen ihbarlar doğrultusunda yaptığımız araştırmalarda bu gencecik çocukların gerek ( BONZAİ ) diye tabir edilen uyuşturucu madde gerekse bali ve gaz çekerek komaya girdiklerini bildiren ihbarcılar bu maddeleri kullandıkları yerleri'de adres,adres gazetemize ihbar ettiler. Yaptığımız araştırmalar sonucu gördüğümüz manzara karşısında hayretler içerisine düştük. GENELLİKLE METRUK BİNALARDA Karamürsel'de özellikle inşaatı durdurulmuş metruk binaları kendilerine mesken tutan bu geçler çevrede yaşayanlara büyük korku veriyorlar.Geçtiğimiz perşembe günü bir çocuk parkında komaya giren daha 15 yaşındaki bir genç mahallenin küçük çocuklarına korkulu anlar yaşatırken güvenlik güçleri ve 112 Acil servisin gelmesi ile hastaneye kaldırıldı.Cuma günü ise yine metruk bir binada uyuşturucu kullandıktan sonra binadan düşen bir genç her kezin kafasın'da ne oluyor bu gençlere sorusunu neden oldu.