Milli Futbolcu Haberleri

Milli Futbolcu Haberleri

Merih Demiral’ın Adı Karamürsel’deki Meydanda Yaşayacak

Karamürsel Belediyesi, milli futbolcu Merih Demiral’ın ismini ilçedeki önemli bir meydana vermeye hazırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'te gerçekleştireceği toplantıda

Karamürsel'in dünya yıldızı ameliyat oldu

Karamürselli dünya yıldızı ameliyat oldu. Milli futbolcu Merih Demiral, sağ diz menisküsünden ameliyat oldu.  

Merih Demiral abisinin düğünü için memleketine geldi

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan Karamürselli Milli futbolcu Merih Demiral, önceki gün memleketi Karamürsel'e geldi.

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Merih Demiral Karamürsel İdmanyurdu’na servet kazandıracak!

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında transfer söylentileri sürmeye devam ediyor.

SANCAKLI'DAN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

Eski milli futbolcu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli MilletVekili Saffet Sancaklı, Karamürsel’de seçim çalışmalarına başladı. Karamürsel'de MHP İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy , Selman Açık , Emre Ateş ve bir çok partilinin karşıladığı sancaklı gördüğü yoğun ilgiden dolayı gayet memnun olduğunu dile getirdi. Karamürsel'de Çamçukur spor-Gebze Beylikbağı spor karşılaşmasına katılan Sancaklı Karamürsel'de yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığını söylerken.Gerek ilçe başkanı gerekse belediye meclis üyesi Selman Açıktan Karamürsel ile ilgili seçim çalışmalarında göstermiş oldukları çabanın Kocaeli'ye bir millet vekili daha katmasında çok önemli bir etkisi olacağını dile getirdi.Gerek Karamürsel'in köylerinde gerekse ilçe merkezinde insanların göstermiş olduğu ilginin Türkiye'de MHP'ye ihtiyaç duyulduğunun en büyük kanıtıdır dedi.Karamürsel'den ayrılırken çalışmaların dahada hızlı devam edeceğini söyleyen Sancaklı Karamürsel bizim için büyük önem taşıyan bir ilçedir gerek ben gerekse diğer milletvekili adaylarımız sık sık ilçeye ziyaretinize gelip çalışmalara katılacağız dedi.

Arda'nın "Ekmek Almaya Giderken" Notuyla Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu

Arda'nın "Ekmek Almaya Giderken" Notuyla Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu Arda Turan'ın 'Ekmek almaya giderken' notuyla Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Futbol hayatına İspanya'nın Atletico Madrid takımında devam eden milli futbolcu Arda Turan'ın bisiklet üzerinde verdiği pozu olay oldu.