Öfke Haberleri

Öfke Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Karamürsel'de bir okul tadilata girdiği için açılamıyacak

Karamürsel’de bir okul yapılacak tamirat çalışması edeniyle 6 Eylül’de kapılarını açamayacak. O okullardaki öğrenciler başka okulda eğitime başlayacak, veliler ise bu duruma çok öfkeli

Karamürsel'de olmayan işler olmaya başladı !

İddialara göre olay sabah saatlerinde Karamürsel’de meydana geldi.

Vatandaş Karamürsel belediyesine öfkeli!

Karamürsel halkı ve bir çok esnaf çoğunun bitirildiği söylenen projenin yine 270 günde bitirileceğinin duyurulması ile tepki gösterdi.

Öfkeli Damat Kendisini ve 3 Kişiyi Öldürdü

Gölcük Hasaneyn'de öfkeli damat dehşeti yaşandı. Ziya Karakoyun isimli damat, önce eşi Fatma Karakoyun'u, sonra kayınvalidesi Emine

SON DAKİKA - KARAMÜRSEL'DE BABASI KIZINI VURARAK ÖLDÜRDÜ

Son Dakika Akşam saatlerinde Karamürsel Plaj Yolu Arapoğlu Sitesi A blok birinci katta cinnet geçiren baba bilinmeyen ile kızı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Öfkesine hakim olamayan baba kızını vurdu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.Kızını 5 kurşunla öldüren baba polise teslim oldu.

İzmitli kızların kavgası İnternet'e düştü ve izlenme rekoru kırdı.

İzmitli kızların kavgası internete düştü ve çok kısa sürede izlenme rekoru kırdı İzmitli bir grup liseli, Facebook'ta haklarında ileri geri konuştuğunu iddia ettikleri başka bir kızı tekme tokat dövdü. Öfkeli liselilerin elinden kurtulan kız, daha sonra doğruca polise gideceğini belirtti. Genç kızların kavgası sosyal medyada kısa sürede inanılmaz şekilde izlenme rekoru kırdı.

Karamürsel'de facianın eşiğinden dönüldü: TIR, Üst geçidi Biçecekti

Son dakika Karamürsel D-130 Karayolunda kızmeslek ısışlara gelmeden son durakta üst geçide metreler kala kontrolden çıkan bir TIR karşı yola kayarak geçti ve yolu trafiğe kapattı.Yalova - İzmit d-130 karayolu trafiğe kapanırken TIR'ın yoldan çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.Polis kazayla ilgili sorutuşrma başlatırken,olay yerinde bulunan vatandaşlar yaşanan kazanın her zaman olduğu gibi artık alışıla gelen betonyol için hala alınan bir önlem olmadığını ve bu kazalardan artık bıkıp usandığını soyleyen vatandaş insanların öldüğünü yaralandığını fakat bu konu ile ilgili kimsenin çıkıp bir açıklama yapmamasından ötürü öfkelerini bizlerle paylaştılar. İlgilenenlere duyurulur.

Tır Kaydı Dorsesi Yolun Karşı Tarafına Geçti Faciadan Kıl Payı Dönüldü

Son dakika Karamürsel D-130 Karayolunda kızmeslek ısışlara gelmeden son durakta kontrolden çıkan bir TIR karşı yola kayarak geçti ve yolu trafiğe kapattı.Yalova - İzmit d-130 karayolu trafiğe kapanırken TIR'ın yoldan çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.Polis kazayla ilgili soruşturrma başlatırken,olay yerinde bulunan vatandaşlar yaşanan kazanın her zaman olduğu gibi artık alışıla gelen betonyol için hala alınan bir önlem olmadığını ve bu kazalardan artık bıkıp usandığını söyleyen vatandaş insanların öldüğünü yaralandığını fakat bu konu ile ilgili kimsenin çıkıp bir açıklama yapmamasından ötürü öfkelerini bizlerle paylaştılar. İlgilenenlere duyurulur.