Otopark, Haberleri

Otopark, Haberleri

Karamürsel Belediyesi’nden Otopark Ücretlerine Zam

Haber Metni: Karamürsel'de Otopark Ücretlerine Zam Geldi Karamürsel Belediyesi, kapalı otopark ücretlerinde önemli bir artışa gitti. Belediye, yapılan bu zammın ülkedeki yüksek enflasyon oranlarına bağlı olarak kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Asırlık zeytinlikler otopark olsun diye mi katledildi?

Karamürsel Kayacık mahallesi Ulu Cami yanında bulunan asırlık zeytin ağaçları yol genişletme çalışması yapılacak denilerek katledilmişti. Bölge halkının asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesine karşı tepkileri devam ederken açılan yolun yarısının otopark yapılması bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

FSM BULVARINDA ADAMINA GÖRE İŞGAL !!!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı esnafı trafik yoğunluğu nedeni ile isyan etti

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ’NE BÜYÜK TEPKİ!

Vatandaş isyan etti! Her yer perişan siz neyin kafasını yaşıyorsunuz! Nerede yaşıyorsunuz? Karamürsel Belediyesi’ne ait katlı otoparka yapılan zam çok sayıda vatandaşın tepkisine neden oldu!

Karamürsel Belediyesi otopark fiyatlarını aşağı çekiyor

Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanının altında bulunan 2 katlı kapalı otoparkın ücret tarifesi çok yüksek olduğu gerekçesi ile bir çok vatandaşın tepki göstermesi sonrası

Vatandaş indirim istiyor

Karamürsel'de en büyük sorunlardan biri ( OTOPARK ) hali hazırda ilçede mantar gibi türeyen binaların neredeyse hepsi bir otoparka sahip değil!

Büyükşehir Bir bölümünü, Karamürsel’e devrediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Ekim ayı meclis toplantısı bugün Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Karamürsel Belediyesi Otoparkı Artık Ücretli

Karamürsel Belediyesi  Otoparkına asılan yeni afişte 18.09.2017 Tarihinden itibaren otoparkın artık ücretli olduğu duyuruldu.

Ev sahipleri dikkat! Zorunlu Hale Getirildi

Yeni otopark taslağına göre, önceden 3 daire için geçerli olan en az 1 otopark şartı artık her daire için geçerli olacak.

Karamürsel'de otopark sorunu artık tarih olacak

Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, yeni belediye binası ve otoparkının yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve bir bölümünün açılışı yapılmıştı.

İsmail Yıldırım Açıkladı

Karamürsel'de yapımı devam etmekte olan yani belediye binası ve kent meydanındaki iş yerleri ve oto park kime verilecek ?