Pozitif Haberleri

Pozitif Haberleri

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

Okulda korona virüs süreci nasıl yönetilecek? Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa ?

Bu sabah itibarıyla korona virüs sürecinde önemli bir adım atıldı. Okullarda ilkokul 2, 3, 4 ile 8, lise hazırlık ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Hikmet Erenkaya'ya virüs bulaştı

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve aynı zamanda 1 Mart'ta yapılmış CHP Kocaeli İl Kongresi'nde il başkanlığına aday olan Hikmet Erenkaya’nın koronavirüs testi pozitif çıktı  

Karamürsel AK Partili eski başkan koronavirüse yakalandı!

AK Parti Karamürsel eski ilçe başkanı Recep Demirel, koronavirüse yakalandı. Demirel’in iki kızının da test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrendi.

Emekli polis genç yaşta koronavirüse yenik düştü

Yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan ve 20 gündür tedavi gören polis memuru yaşama tutunamadı.

KARAMÜRSEL’DE KORONA SKANDALI!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren bir berber dükkânı çalışanına yapılan korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası

Karamürsel’de zincir market çalışan 2 kişide korona çıktı

Karamürsel’de faaliyet gösteren yerel bir market zinciri çalışanlarına yapılan korona testleri

Karamürsel’de berber dükkânında korana çıktı

Karamürsel'de iş yerlerinde yapılan tahliller sonrası bir berber dükkanında çalışan bir kişinin korona testi pozitif çıktı

Pırıl pırıl bir insanın hayatını kurtarmak istermisiniz?

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Rasim Alan için çok acil 0 RH + (POZİTİF) karaciğer donörüne ihtiyaç var. Gün birlik günü

KARAMÜRSEL DEVLET’TE HEKİM VE HEMŞİRELERE AİDS EĞİTİMİ

HIV (İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü), doğrudan bağışıklık sistemine zarar veren bir virüs olup bu virüsü taşıyan insanlar “HIV pozitif” olarak adlandırılır.

Yarın için acil Orh pozitif kana ihtiyaç vardır

İzmit Akademi Hastanesinde yatmakta olan bir hasta için yarın sabah gireceği kalp ameliyatında kullanılmak üzere 0rh Pozitif kana ihtiyaç vardır.

ÇOK ACELE ARH(+) POZİTİF KAN'A İHTİYAÇ VARDIR

Medical park izmitte yatmakta olan bir hasta için çok acele ARH(+) kana ihtiyaç vardır.

ACİL KAN ARANIYOR LÜTFEN PAYLAŞALIM

Özel Akademi Hastanesi'nde yatmakta olan bir hasta için acil A RH(+) pozitif kan aranıyor.

ÇOK ACİL KAN ARANIYOR PAYLAŞALIM LÜTFEN

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan bir hasta için A RH(+) pozitif kan aranıyor.

ACİL KAN ARANIYOR

İzmit Medikal Park Hastanesi'nde açık kalp ameliyatı olacak bir hasta için acil B RH(+) pozitif kana ihtiyaç vardır. Kan bağışlamak isteyenler 0537 930 52 31 numaralı telefondan Hüseyin Pehlivan ile irtibata geçebilirler.

ÇOK ACİL KAN ARANIYOR

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan Yeter Avar adındaki bir hasta için A RH (+) pozitif kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin Mehmet Avar ile 0544 574 60 00 numaradan iletişe geçmesi isteniyor

ÇOK ACİL KAN ARANIYOR

ÇOK ACİL KAN ARANIYOR Küçük bir çocuk için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatmakta olan bir hasta için A RH (+) pozitif kan aranıyor Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatmakta olan 13 yaşındaki Berkay Ocak adlı hasta için A RH (+) pozitif kan aranıyor.Bu küçük çocuğa Kan vermek isteyenlerin 0535 216 08 26 nolu telefondan aile ile iletişime geçmesi gerekiyor.