Sahil Güvenlik Haberleri

Sahil Güvenlik Haberleri

Karamürsel Sahillerinde Bayramda 14 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı

Hafta sonu da dahil olmak üzere her gün görev yapan ekipler, bayram tatilinde en yoğun günlerini geçirdi. Bu süreçte Karamürsel sahillerinde 11, Ereğli Sahilinde ise 3 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı kaç kişi alacak? Hemen başvurun!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinde yer alan başvuru sayfasında, yer alan duyuruyla beraber başvuru yapacak vatandaşlar heyecanla şartları araştırmaya başladı

Kahreden haber! Tatilin ikinci günü iki öğrenci denizde can verdi!

Körfez Wde, denize giren çocuklardan Leyla Yaren Özpolat (11) ve Arda Temel (12) bir anda gözden kayboldu. İhbar üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik

Türkiye genelinde 'Huzur operasyonu'

Türkiye genelinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarına bağlı 13 bin 92 ekip, 71 bin 284 personelin katılımıyla 7 bin 266 hassas noktada "Huzur Türkiye-4"

Karamürsel Emniyet göz açtırmıyor

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ortaklığında düzenlenen “Türkiye Güven-Huzur (3)” uygulamasında Karamürsel'de de gerçekleştirildi.

TSK'dan ihraç Edilenler ''Tam Liste''

OHAL Kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, İçişleri Bakanlığına bağlandı, bin 684 asker Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarıldı.

Karamürsel Plajda 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Olay bugün öğlen saatlerinde Karamürsel plajında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre gölcükten Karamürsel'e yüzmeye gelen bir grup genç altınkemer plajında bulunan iskelede arkadaşlarıyla şakalaşan Alihan B. ( 16 ) biranda dengesini kaybederek önce başını iskelenin ayağına vurup ardından denize düşen genci hemen fark eden sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hemen müdahale ettikleri Alihan B. ( 16 ) ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel devlet Hastanesine götürdüler.İlk müdahalesi yapıldıktan sonra durumu ağar olan Alihan B.( 16 ) İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.