Sıkıntı Haberleri

Sıkıntı Haberleri

Vatandaş artık sahile tuvalet istiyor!

Karamürsel halkı, 20 yıldır yapılamayan tuvaletin artık yapılmasını istiyor. Karamürsel sahil şeridinde, yıllardır vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri kapalı pazar yeri, diğeri ise tuvalet eksikliği.

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi reklam yapmayı beceremiyor ama ilçe genelinde özellikle ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde ilçe genelinde yüzlerce ailenin yardımına koşan ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, yine yüreklere dokundu.

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

Karamürsel Turizm derneği çok sayıda tablet dağıttı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz, uzaktan eğitimde bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğrenciler için hayırseverler tarafından hediye edilen 90 tablet bilgisayar dağıtıldığını bildirdi.

Karamürsel’de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel’de denetim yok! Karamürsel’de bir vatandaş yaşanan denetim sıkıntısını ve okey oynayan vatandaşları dile getirdi.

KARAMÜRSEL EMNİYETİ AYLARDIR SAHİPSİZ

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü son yılların en sıkıntılı süreçlerini yaşıyor. Geçtiğimiz dönemlerde çok kısıtlı personel ile ilçe genelinde huzur sağlayan emniyet müdürleri mum ışığı ile aranıyor.

KARAMÜRSEL’İN ABİSİ ORHAN TANIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış Karamürsel’de çok büyük sıkıntıların gündeme getirilmesi ve çözülmesin de büyük bir pay sahibi olmaya yine devam ediyor.

Karamürsel Dalçık yeniden ihaleye çıkacak AMA!

Karamürsel kent meydanında inşa edilecek ve ilçenin iki yakasını bütünleştirecek tünel geçişli kavşak projesi hakkında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Hiçbir risk yok

Karamürsel Birey Koleji ilk mezunlarını verdi

Karamürsel’in eğitimde en büyük sorunlarından biri olan kolej sıkıntısını yaptıkları muhteşem tesis ile kökünden çözen “BİREY KOLEJİ” okul binasında düzenlenen muhteşem bir programla ilk mezunlarını verdi.

Karamürsel'de 29 bin vatandaş sağlık hizmetine erişemiyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşayan 29 bin vatandaşı sığlık hizmetlerine erişimde sıkıntılar yaşıyor

Başkanlar çatlak seslere son noktayı koydu!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sıkıntılar çıktı.

Boşnaklar Karamürsel'de bir araya geldiler

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve CHP İlçe başkan vekili Suat Ülkü'nün katıldığı toplantıda

Meteoroloji’den Kocaeli için kuvvetli yağış uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı, çok kuvvetli sağanak yağış geliyor. Alt yapısı sıkıntılı olan kentimizde sel ve su baskınlarına karşı dikkat!

KARAMÜRSEL’DE VELİLER ARTIK YETER DEDİ!

Küçük çocukları okula giderken sıkıntı çeken aileler artık yeter dedi.

Karamürsel Ak Parti'de sıkıntı büyük!

Karamürsel Ak Parti'de sıkıntılar bir türlü çözülemiyor.

Ölümü göze ala ala karşıya geçiyorlar!

Kocaeli Karamürsel'de vatandaşlar, yetkililerden bir an önce Karamürsel'den geçen D-130 yolunun geçit sıkıntılarının çözülmesini istiyor.

Karamürsel'de bu uygulama çok tuttu

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Mesai Dışı muayne takdir topladı. Karamürsel Acil Servisi'ne dün akşam gelen ve genellikle grip ve boğaz ağrısı sıkıntısı yaşayan bir çok vatandaş

Balık adasıdamı çuvalladı yoksa?

Karamürsel'de nostaljik dokusu ile ilçeye bambaşka bir hava veren balık adası geçtiğimizyıl büyük sıkıntılar ile yıkılmış ve ilçe halkına ve balıkçılara verilen büyük vaatler ile

Karamürsel'de Halk ve Ziraat Bankalarına Sitem Var

Karamürsel’de özellikle kayacık mahallesi ve İznik yolu civarın ’da oturan vatandaşların bir çoğu emekli veya memur olduklarını söyleyerek çarşıya inemediklerini ve yol kenarın ’dada Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM’si olmadığı için çok büyük sıkıntı çektiklerini bildirdiler.

Bebekli Anneler İsmail Yıldırım'a seslendi;sizde çocuk büyüttünüz

Karamürsel'de özellikle bebeği olan annelerin ortak bir sıkıntısı var. Bebekleri ile beraber girecekleri bir tuvaletin olmaması ve en önemlisi

Kara kış gelmeden artık müdahale edilsin

Karamürsel'de Semetler mahallesinde oturan vatandaşlar kışında kapıya dayanması ile evlerine gitmekte sıkıntı yaşadıklarını ve yollarının biran önce yapılmasını

300 kişilik kar timi hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkalığı, Kocaeli genelinde beklenen kar yağışında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için kar timi oluşturdu.

Karamürsel KO-MEK ve MEB yeni döneme hazır

KO-MEK ve MEB’in ilçe halk eğitim müdürleri, yeni dönemin sıkıntısız geçmesi için çalışmalara başladı

Karamürsel'in ortasından geçen 'Kasaba Deresi' korku saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yerleşim alanlarının içinden geçen 'Kasaba Deresi', mahalle sakinlerinin sıkıntısı haline geldi. Çevresinde güvenlik önlemi de bulunmayan dere boyunca yer alan yerleşim alanlarının yer alması nedeniyle çocuklar üzerinde her gün tehlike atlatıyor. Çocuklar ve yetişkinler için korkulu dakikalar yaşandığını belirten mahalle sakinleri en büyük korkumuz çocuklarımız bu derenin etrafında oyun oynarken yaklaşık 2 metre yüksekliği bulunan ve korkulu olmayan duvardan düşerek kendisine zarar vermesi. Diyerek isyan ettiler.