Spor Müdürlüğü Haberleri

Spor Müdürlüğü Haberleri

Bir kız çocuğunun çaresizliği! Ailem okula göndermeyecek!

Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu’nda kalan ve yeni kayıt yaptıracak öğrenciler, okulların başlamasına günler kala büyük bir barınma krizi ile karşı karşıya.

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Karamürsel Belediyesi'nde göreve başladı. Karamürsel Belediyesi, 47 yıl aradan sonra CHP'li bir başkan tarafından yönetilmeye başlandı.

Kocaeli'nin birinci ve üçüncüsü Karamürsel'den

Kocaeli’nden Karamürsel’e il birincilik ödülü geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası serbest güreş müsabakalarında Karamürselli öğrenci Osman Kaptan Kocaeli il birincisi oldu.

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'de 29 Ekim etkinlikleri hızlı başladı

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri atletizm yarışması ile başladı. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğü birlikte

Çocuklar Okula, Anneler Spora

Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geçtiğimiz günlerde Karamürsel'de bir dizi ziyarette bulunarak ilçemizde yaşayan bayanlar için yeni bir projenin startını vermişti.

İsmail Yıldırım Spor Müdürlüğü Ziyareti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret etti.

HAYDE KARAMÜRSEL TREKKİNG VE DOĞA SEVENLER PAZAR GÜNÜ BULUŞUYOR

HAYDE KARAMÜRSEL TREKKİNG VE DOĞA SEVENLER PAZAR GÜNÜ BULUŞUYOR Karamürsel'de uluslararası standartlardaki doğa yürüyüş parkurlarının tanıtımı amacıyla Karamürsel Kamu Kurumlarını Kalkındırma Derneği, İlçe Spor Müdürlüğü ve Kapam işbirliğiyle doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor. 15 km lik eşsiz manzaraya sahip parkur,Tahtalı Mahallesinden başlayıp Senaiye mahallesinde en geç 11:00 gibi son bulacaktır. Yürüyüş sonunda bizleri eşsiz bir köy kahvaltısı bekliyor olacak. Ulaşım ve kahvaltı dahil 10 TL ücreti olan yürüyüş için arabalar 22 Kasım Pazar sabah saat 07:00 da Karamürsel Hükümet Konağı önünden kalkacaktır. Katılmak isteyenlerin gün içerisinde 0544 902 29 09 numaralı telefona isimlerini yazdırması gerekiyor. KATILIMCILARIN UYMASI GEREKEN KURALLAR ? - Ekip rehber ve artçıların talimatlarına uymak zorundadır. - Ekip aynı anda yürümeye başlar ve mola verir. Herkes ekibin temposuna uymak zorundadır. - Sırt çantası,içerisinde pet şişe su ve yedek eşya bulundurmanız yararınıza olacaktır. Tüm doğa ve sporseverleri bekliyoruz..

Büyükşehirli Tekvandocular Karamürsel’de Coştu

Karamürsel’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma tekvando şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu tekvandocular 19 kez kürsüye çıktı. Karamürsel İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Kocaeli Tekvando il temsilciliğiyle birlikte Karamürsel’de düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma tekvando şampiyonasına 4 İlden 150 tekvandocu katıldı.

2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Karamürsel Belediyesi Spor Kulübü, Kocaeli Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü ve Karamürsel Gençlik Spor Kulübü judocularının Nisan 2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Kuşak sınavına Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur önderliğinde katılan Cansu Kızılırmak yeşil kuşaktan mavi kuşağa, Gizem Özge Arslan ve Kerem Küçükcambazlar beyaz üstü sarı kuşaktan sarı kuşağa, İlker Öztürk, Emre Okka, Rümeysa Şen, Züleyha Salmaz, Lara Melin Fıstık, Ali Tayyip Akdenizli, Ahmet Melih Akdenizli, Serdar Özen ve Emirhan Piker beyaz kuşaktan beyaz üstü sarı kuşağa yükseldi. Kuşak imtihanı sonrası açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur “İkinci kuşak sınavında 12 sporcumuz bir üst kuşağa geçmeye hak kazandı. Karamürsel’de judo sporu çocuklarımız tarafından sevilmeye başlandı. Bu spora merakı olan herkesi Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğüne davet ediyorum” dedi.

Karamürsel'de Spor Yapmayan Ev Hanımı Kalmayacak

Karamürselde ev hanımlarına yönelik spor kursları açılıyor. Sedanter (Hareketsiz) yaşamla mücadele kapsamında step, aerobik, pilates ve fitness eğitimleri verilecek. “Spor Yapmayan Ev Hanımı Kalmasın” projesi kapsamında ev hanımlarına hareketli yaşama bilincini, spor yapmayı ve obezite farkındalığını vermek hedefleniyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Sağlığı Merkezi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün de desteklediği proje kapsamında spor step, aerobik, pilates ve fitness kurslarına katılmak isteyen bayanlar Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğüne ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler.